Ledeni izazov: Poznati u neobičnoj humanoj misiji

Ledeni izazov: Poznati u neobičnoj humanoj misiji

Autor: | 18/08/2014

0

Od vlasnika "Majkrosofta" Bila Gejtsa do tinejdžerske pop zvezde Džastina Bibera, veliki broj svetskih šoubiz zvezda u poslednjih nekoliko dana pridružio se "ledenom izazovu".

Radi se o trendu sa društvenih mreža, osmišljenom kako bi se prikupio novac za istraživanja i pomoć obolelima od amiotrofične lateralne skleroze (ALS), bolesti za koju još uvek nije pronađen lek.

Učesnici izazova pred sobom imaju izbor - ili da doniraju 100 dolara za ovu humanu svrhu, ili da se poliju kofom ledene vode. Svaki od učesnika ima pravo da nominuje još tri osobe i pozove ih da se pridruže ovoj akciji.

Ledeni izazov za kratko vreme privukao je veliki broj ljudi, a ovo su neke zvezde koje su na društvenim mrežama objavile snimke svojih izazova...

Gven Stefani

Nakon što se polila ledenom vodom, pevačica je izazvala svog supruga Gavina Rosdejla, kao i prijateljice Džesiku Albu i Nikol Riči.

Tejlor Svift
Popularna pevačica u ovaj izazov se upustila sa prijateljicom, glumicom Džejmi King, i još nekoliko prijatelja. Njih dve donirale su na stotine dolara u ime svoje grupe, a Tejlor je potom nominovala svoje slavne prijatelje Selenu Gomez, Emu Stoun i Eda Širana.

Selena Gomez
Pored Tejlor, mladu pevačicu nominovao je i radijski voditelj Rajan Sikrest, nakon čega se ona polila ledenom vodom na terasi svoje kuće. Nakon toga je izazvala svoje prijateljice Karu Delevinj i Suki Voterhaus, kao i glumca Džejmsa Franka.

Džastin Biber

Tinejdž zvezda u ovaj izazov upustio se čak dva puta. Najpre je nominovao američkog predsednika Baraka Obamu, kao i komičarku Elen Dedženeris, a potom i sve svoje verne fanove, odnosno "Belibere".

Bil Gejts
Osnivač "Majkrosofta" otišao je korak dalje i napravio neobičnu napravu pomoću koje se polio vodom. Njega je prethodno nominovao osnivač Fejsbuka Mark Zakerberg.

Dženifer Lopez
Pop diva jedna je od poslednjih zvezda koja se pridružila izazovu, a u tome su joj pomogli i njena deca Maks i Em.

Opra Vinfri
Slavna voditeljka kao da nije očekivala ovaj ledeni tuš. Ona je nominovala čuvenu glumicu Helen Miren.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin