Forbsova lista: Dženifer Lopez najuticajnija javna ličnost

Forbsova lista: Dženifer Lopez najuticajnija javna ličnost

Autor: | 28/07/2012

0

Pevačica i glumica Dženifer Lopez, sa godišnjom zaradom od 52 miliona dolara i velikim porastom popularnosti, zauzela je vodeće mesto na Forbsovoj listi 100 najuticajnijih javnih ličnosti.
2010. godina, prelomna za Dženifer Lopez, donela je svetskoj zvezdi velike uspehe. Posle razvoda od Marka Entonija, kao majka blizanaca, počinje da privlači veliku pažnju. Ugovori sa kozmetičkim kućama "Loreal" i "Žilet" doneli su milionerske honorare, a ubrzo je usledilo i lansiranje sopstvene linije odeće.
Prodaja druge serije njenog parfema "Idol", donela je pevačici čitavih 20 miliona dolara. Najuticajnija javna ličnost postala je neprikosnovena i na popularnim društvenim mrežama. Sa 6,6 miliona fanova na Tviteru i 12 miliona na Fejsbuku, Dženifer Lopez ostvarila je primat i na tom polju.
Džej Lo je iza sebe ostavila voditeljku Opru Vinfri koja se nalazi na drugoj poziciji.
Prošle godine, popularnu Opri nadmašila je Lejdi Gaga, a njena zarada od 165 miliona dolara godišnje, daleko najveća od zarada svih ostalih na listi, nije ni ove godine bila dovoljna za prvo mesto.
Sa samo 18 godina, Džastin Biber našao se po drugi put na Forbsovoj listi. Visoko treće mesto obezbedila mu je zarada od 55 miliona dolara, uspešne turneje i velika prodaja diskova.
Ešton Kučer jedna je od ličnosti koja se prvi put ove godine našla na Forbsovoj listi. Glumac je zauzeo 51. mesto, dok je kontroverzna Lejdi Gaga doživela veliki pad. Za razliku od prošlogodišnjeg prvog mesta sada se nalazi na petoj poziciji.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin