Američke muzičke nagrade u znaku modnog vatrometa Dženifer Lopez

Američke muzičke nagrade u znaku modnog vatrometa Dženifer Lopez

Autor: | 23/11/2015

0

U Los Anđelesu je sinoć održana 43. dodela Američkih muzičkih nagrada (AMA), na kojoj su se okupile neke od najvećih zvezda današnjice. Glamurozno je bilo na raskošnoj sceni, ali i na crvenom tepihu, gde su blicevi neumorno beležili svaki korak slavnih dama.

Zanosna Dženifer Lopez uspela je da od ceremonije u "Majkrosoft teatru" napravi sopstveni modni šou. Domaćica večeri menjala je modele i frizure kao od šale, iskakala iz stajlinga u stajling, i malo je reći da je to bio pravi praznik za oči. Pevala je i igrala u neobičnom kostimu brenda "DSquared2", zablistala poput princeze u haljini crvene boje sa bezbroj iskričavih detalja i ušivenih perli, potom u kombinaciji koju su mnogi opisali kao ribarsku mrežu, pa u elegantnoj žutoj haljini, kombinezonu od belih zvezda, ali najviše pažnje izazvao je model Zuhaira Murada koji je ponela u finalu programa.

Gven Stefani je bila jedna od najvećih zvezda na crvenom tepihu AMA šoua. Četrdesetšestogodišnja pevačica zadivila je prisutne odevnom kombinacijom sa potpisom Jusefa Al-Žasmija, kojom je istakla siluetu – morske sirene. Crna haljina delovala je prozirno na delovima na kojima je prianjala uz telo, otkrivajući duge noge pop zvezde. Slična model nosila je i na sceni. Reklo bi se da Gven uživa u novoj ljubavi i vezi sa Blejkom Šeltonom.

Uz izvođače koji su sinoć pokupili najviše nagrada, poput Džastina Bibera i benda "One Direction", emotivan nastup Selin Dion i poseban segment posvećen "Ratovima zvezda", plenile su i lepotice koje su dodeljivale priznanja, poput Kendal i Kajli Džener ili voditeljke Dženi Mekarti. Fotografima su bile zanimljive i kreacije koje su nosile Selena Gomez, Nina Dobrev, Demi Lovato, Arijana Grande, Keri Andervud, Alanis Moriset...

Gven Stefani
Selena Gomez
Kendal i Kajli Džener
Sijara

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti