Monika Beluči: Specijalna gošća festivala Kustendorf

Monika Beluči: Specijalna gošća festivala Kustendorf

Autor: | 06/01/2013

0


Glumica Monika Beluči biće specijalni gost šestog međunarodnog filmskog i muzičkog festivala Kustendorf, saopštili su organizatori. Posle brojnih spekulacija o tome da li će zvezda filmova "Malena" i "Nepovratno" ove godine boraviti na Mokroj Gori, na sajtu festivala je navedeno da će Belučijeva ipak biti gost Kustendorfa.
Posle uspešne manekenske karijere, Belučijeva je prvi glumački uspeh imala 1996. filmom "Apartman" za koji je nominovana za Cezara kao glumica koja obećava. Svetsku slavu stekla je ulogom u "Maleni" Đuzepea Tornatorea i filmovima "Matriks", "Hristovo iskušenje".
Ovogodišnji Kustendorf trajaće od 16. do 22. januara.
Slavni srpski reditelj Emir Kusturica najavljuje spektakularnu ceremoniju otvaranja šestog Kustendorfa, koji će se u Drvengradu održati od 16. do 22. januara.
- Prebiću Brus Vilisa kao mačku. Biće krvav, modar, nalupan, ubiven od batina. Nalemaću ga onako kao što tabaju kršne delije iz mokrogorskih krajeva. Posle svega će, jadan i bedan, javno priznati poraz - rekao je Kusturica za beogradski Blic.
- Naravno, radi se o montiranom hologramskom sukobu, koji će na zidu crkve biti prikazan specijalnim projektorom - dodao je Emir.

Izvor: Tanjug, Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti