Mirna Radulović: Drago mi je što prve nastupamo na Beosongu

Mirna Radulović: Drago mi je što prve nastupamo na Beosongu

Autor: | 21/02/2013

0

Mirna Radulović, pobednica "Prvog glasa Srbije", osvrnula se na predstojeći festival "Beosong", koji će biti organizovan 2. i 3. marta. Da podsetimo, mlada pevačica iz Subotice nastupiće na nacionalnom takmičenju sa koleginicama Sarom Jovanović i Nevenom Božović i to kao prve.

- Imamo veoma dinamičan raspored s obzirom na brojne nastupe, gostovanja i pripreme za "Beosong". Spremamo se, naravno, želimo da damo sve od sebe i predstavimo se publici na najbolji način. Biće to posebna koreografija, veoma zanimljivo uklopljena i usklađena sa tekstom naše pesme – rekla je Mirna, dodavši:

- Iznenadile smo se kada smo izvukle poziciju broj jedan. Možda ima simbolike u svemu tome, ali u svakom slučaju nam je drago što ćemo baš mi probiti led, i nadamo se da će broj jedan da nam donese sreću. Mi ćemo svakako dati sve od sebe da opravdamo učešće na ovom prestižnom festivalu, vredno radimo i nadamo se da će se naš nastup publici dopasti – rekla je pevačica.
Mirna nam je, takođe, otkrila nešto o pesmi "Ljubav je svuda", kojom će se finalistkinje “Prvog glasa Srbije” predstaviti na Beosongu.
- Saša Milošević Mare je specijalno za nas tri pisao ovu pesmu, a Marina Tucaković je napisala još jedan sjajan tekst i drago nam je što imamo vrhunski tim, autore velikih hitova. Pesma je brzog ritma, zanimljiva i nama se dopala već na prvo slušanje. Svaka od nas ima posebno ulogu, što ćete uostalom videti – navela je Mirna.

Izvor: Telegraf
Foto: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti