Aleksandar Milić Mili: Cecin album je spreman za izdavanje

Aleksandar Milić Mili: Cecin album je spreman za izdavanje

Autor: | 22/05/2013

0


Aleksandar Milić Mili koji je nedavno sa svojim “Miligramom” održao veliki koncert u Sarajevu kaže za “Blic” da završava novi Cecin album.
"Cecin album je skoro gotov i spreman za izdavanje. Trebalo bi da bude predstavljen pred veliki koncert koji sprema na Ušću 28. juna. Takođe, novi album 'Miligrama' se sprema i biće pred publikom krajem godine. Odmah potom radićemo Kombank arenu, ali i Zagreb, Ljubljanu i druge velike gradove u regionu", kaže Aleksandar Milić o predstojećim poduhvatima.
On i "Miligram" u kom peva Alen Ademović imali su koncert u prepunoj sarajevskoj "Zetri", gde su pevali za 15.000 ljudi.
"U 'Zetri' smo svirali skoro tri sata. Publika je sve vreme pevala i igrala sa nama, a zbog pirotehničkih efekata neprekidno je gorela vatra oko nas. Bukvalno se može reći da je prepuna 'Zetra' gorela. Na koncertu je simbolično gost na jednoj pesmi bio Hari Mata Hari, a u pitanju je prvi veliki hit koji sam napisao sa njim 'Ja ne pijem'. Gost je bio i mladi bosanski pevač Deniel Ahmetović", kaže Mili.
On takođe dodaje da je zadovoljan jer je za osam meseci, koliko postoji "Miligram", uspeo da izda dva dobro prihvaćena albuma.

izvor: Blic
foto: Ivan Vučićević copyrighted, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin