Ceca Ražnatović: Otkriveni stihovi nove pesme "Poziv"

Ceca Ražnatović: Otkriveni stihovi nove pesme "Poziv"

03/06/2013

0


"Bio je to poziv koji se ne odbija..."
Ovako glasi početak refrena Cecine pesme "Poziv", naslovne numere s novog albuma, koji vam danas otkrivamo. Pesma govori o muškarcu kakvog je svaka žena bar jednom imala, iako je znala da on nije za nju i da će patiti, ali nije mogla da odoli i kaže "ne". Folk zvezda kaže da će se mnoge pronaći u njenoj pesmi.
- Meni se dopala ideja da naslov albuma bude 'Poziv' jer smo u isto vreme počeli kampanju za CD i koncert na Ušću, tako da je to jedan vid metafore. Reč je o čistoj ženskoj emotivnoj priči i muškarcu kome jedna žena nije mogla da odoli. Svakoj od nas se to bar jednom desilo, poznajem žene i znam da im se često dogodi da budu s pogrešnim muškarcem, iako znaju da to nije pametno - kroz smeh je rekla najveća balkanska zvezda.
Cecin album izlazi 15. juna i njeni fanovi ne mogu da dočekaju da čuju svih deset novih pesama, za koje je Ražnatovićeva rekla da su bržeg ritma i da veruje da će publika biti oduševljena. Folk zvezda se intenzivno priprema za koncert na Ušću, koji će održati na Vidovdan 28. juna, a na spektaklu se očekuje publika ne samo iz Srbije već iz celog regiona.
Poznato je da Ceca ima armiju fanova, koji joj priređuju iznenađenja i podržavaju svaki njen potez. Na fotografiji do koje smo došli vidi se kako oni karte za koncert najveće balkanske zvezde kupuju bukvalno na metar, što dovoljno govori o tome koliko interesovanje vlada za spektakl koji Ceca sprema za Vidovdan.

Poziv
Bio si poziv koji
se ne odbija,
od nesreće je samo
sreća lošija,
kad treba da vratiš je,
a tek si se dočepao nje

svetlana-ceca-raznatovic-koncert-usce-pesma-poziv
Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti