Kris Džener: Kim i Kanje će imati malo i intimno venčanje

Kris Džener: Kim i Kanje će imati malo i intimno venčanje

Autor: | 13/06/2013

0

Majka i menadžerka Kim Kardašijan, Kris Džener, otkrila je da njena kćerka ne želi ponovo da ima veliko venčanje pod medijskom lupom, već da će "sudbonosno da" svom dečku Kanjeu Vestu izgovoriti na intimnoj ceremoniji, daleko od očiju javnosti.
- Ovog puta biće intimno i mnogo manje, ako odluči da se opet uda, neće biti 500 zvanica - rekla je Kris, koja trenutno promoviše svoj "talk-show".
Inače, poznati par, koji će tokom narednih nekoliko nedelja postati roditelji, ponovo su u centru pažnje javnosti pošto ga je jedna jedna manekenka optužila da je u dva navrata prevario svoju devojku sa njom. Manekenka je medijima izjavila da joj je Kanje priznao da je njegova veza sa rijaliti zvezdom "samo radi publiciteta", te da otkrivanjem ove priče nije htela da povredi Kim, već da joj samo pokaže sa kakvim čovekom ona čeka dete. Ipak, njegov portparol odmah je demantovao ove glasine.
- Ovaj poslednji napad na Kanjea Vesta i njegovu porodicu je bez ikakvog osnova. Radi se o pokušaju jedne žene da dobije malo publiciteta, i o još jednoj zlobnoj priči koju su podstakli neprovereni izvori. Ovo je loš pokušaj da se povrede dvoje ljudi koji samo pokušavaju da žive svoje živote - rekao je portparol za "People".

Izvor: Life Content

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti