Dženifer Aniston: Ljubomorna sam na frizuru Kejt Midlton

Dženifer Aniston: Ljubomorna sam na frizuru Kejt Midlton

Autor: | 14/06/2013

0

Iako su svi hteli da iskopiraju njenu frizuru, koji je imala dok je glumila u Rejčel u seriji "Prijatelji", Dženifer Aniston kaže da bi se ona radije menjala sa vojvotkinjom od Kembridža kad je kosa u pitanju. Popularna glumica kaže da joj se nije sviđala frizura koju je imala u jednom od najpopularnijih sitkoma, te da joj se frizura koju ima supruga princa Vilijama mnogo više dopada.
- Da li ona sama sebi sređuje kosu? Nije joj lako, pošto je stalno u centru pažnje javnosti. Kada moja kosa ima loš dan, ja je samo zavežem - rekla je Dženifer u razgovoru za "Marie Claire".
Stepenasto ošišana kosa kakvu je nosila u seriji "Prijatelji" postala je njen zaštitni znak, i frizura koju i godinama kasnije svi žele da imaju. Ipak, za ovu frizuru Džen nema reči hvale.
- Ta frizura bila je užasna! Proklinjala sam frizera Krisa MekMilana svaki put kada je trebalo da se feniram. Bile su mi potrebne tri četke, bilo je komplikovano kao operacija - istakla je ona.
Glumica je dodala i da u privatnom životu ne provodi mnogo vremena uređujući kosu.
- Ja sam rob navike. Volim dobro i ravno isfeniranu kosu. Najviše volim svoju kosu kada je prirodna. Moja frizura je inače talasasta, a tokom godina tretirala sam je fenovima, presama, uvijačima, ekstenzijama, i na taj način sam je dosta oštetila.
Iako su se pojavile glasine da je Dženifer odlučila da odloži venčanje sa Džastinom Teruom, ona je za magazin otkrila da je već isplanirala kakvu će frizuru imati tog važnog dana.
- Za svoje venčanje neću podići kosu, ali mislim da ću imati veo. Dopada mi se opuštena i prirodna kosa, jer je u suprotnosti sa formalnom haljinom - otkrila je ona.

Izvor: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin