Kejt Midlton ima novu frizuru:  Promena u kraljevskom stilu

Kejt Midlton ima novu frizuru: Promena u kraljevskom stilu

Autor: | 13/05/2020

0

Svako godišnje doba donosi nove trendove u modi ali u izgledu frizure. Čak iako nismo radi da menjamo, prvi prolećni zraci nas najčešće inspirišu da osvežimo boju ili makar skratimo šiške.

Oni odvažniji pod promenom priznaju samo drastične promene - uz tamne u svetlu boju ili makar da dugu kosu skrate na popularnu bob dužinu. Ipak, ako ste pripadnik kraljevske porodice, promena podrazumeva ipak nešto drugo.

Vojvotkinja Kejt Midlton: Promena u kraljevskom stilu 

Naime, sve dame u britanskoj kraljevskoj porodici neguju prirodan izgled, a jarke boje su dozvoljene samo u garderoberu kraljice Elizabete. Zato se Kejt Midlton odlučila za diskretnu promenu frizure koju je pokazala u poslednjem obraćanju javnosti na zvaničnom kraljevskom Instagram profilu.

Pročitajte: Trik zbog kog vojvotkinja Kejt Midlton nosi XS veličinu (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on May 7, 2020 at 4:09am PDT

Pročitajte: Poseban dan za princa Vilijama i vojvotkinju Kejt Midlton

Vojvotkinja Kejt obično nosi punđu ili  bujno isfeniranu kosu sada, a sada  se odlučila za diskrenu promenu.  Kako vojvotkinja ima prirodno kovrdžavu kosu, odabrala je blage talase, a i krajevi su joj oštro šišani, što do sada nije bio slučaj.

Iako je promena sofisicirana, obožavaoci supruge princa Vilijama su joj u komentarima poručili da podržavaju njene promene.  Ona je promenila i boju, pa je njena smeđa kosa dobila bakarne tonove

“Efekat Kejt” i u frizerskom svetu

Dobro je poznato koliko je Kejt uticajna u modnom svetu, pa svaki model haljine koji ona obuče rasproda se u rekordnom roku. Efekat Kejt zabeležen je i u frizerskom svetu, pa sve ono što vovjotkinja ponese devojke širom sveta kopriaju.

Pročitajte: Vojvotkinja Kejt je uvek besprekorno stilizovana, a ovako izgleda kada je kod kuće (video)

Pročitajte: Jeftin trik: -Zašto je punđa Kejt Midlton uvek savršena

Tako je kada je otkriveno da je za savršenu punđu koju nosi  zaslužna obična mrežica za kosu koju njena frizerka koristi, prodaja istih naglo skočila.

Trik je u tome što mrežica ima identičnu boju i nijansu kao i kosa Vilijamove supruge, pa je niko skoro i ne primećuje.

Dame iz kraljevske porodice potenciraju prirodnu lepotu

Iako dame iz kraljevske porodice izgledaju besprekorno i jako vode računa o svom izgledu, potenciraju prirodnu lepotu. Osim što preferiraju prirodne boje kose ni plastična hirugija u rojalti krugovima nije dobrodošla. Upravo iz tog razloga su nedavno fotografije vojvotkinje Kejt izazvale pravu buru. Naime, ugledni britanski estetski hirurg opužio je da se podvrgla tretmanu botoksa. a kao dokaz je naveo i dve fotografije: na jednoj vojvotkinja izgleda umorno i vide joj se bore, dok na drugoj izgleda znato svežije.

Pročitajte:Pravi razlog zbog kog vojvotkinja Kejt torbicu uvek nosi u levoj ruci

Fotografije su izazvale mnogo komentara a pr kraljevske palate je kategorički demantovao tu vest i istakao da ne kraljevska porodica ne podržava takve komercijalne aktivnosti.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti