Stanija Dobrojević i Filip Panajotović: Razdvojeni na odmoru

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović: Razdvojeni na odmoru

Autor: | 02/08/2013

0


Odmor koji je starleti Staniji Dobrojević posle vrlo napornog učešća u rijalitiju "Farma" bio preko potreban, sad je i realizovan, pa je ona otišla na more. Sve bi bilo uobičajeno da nije otputovala bez svog dečka Filipa Panajotovića. Ovu informaciju je potvrdila sama Stanija, koja je otkrila da je otišla na more sa svojom porodicom.
- Sa porodicom sam na moru, daleko od očiju javnosti. Uživam u miru i ovaj odmor mi je bio preko potreban. Filip nije sa mnom - kratko nam je rekla Stanija.
A kako smo saznali od Filipa, on je ostao u Beogradu kako bi se posvetio poslu koji zajedno počinje sa svojom devojkom od septembra.
- Imamo poslovni projekat oko kog ja pregovaram ovih dana, pa sam zato ostao u Beogradu. Taj projekat ćemo zajedno raditi Stanija i ja od septembra, pa je neko morao da ostane zbog sastanaka - rekao nam je Filip, koji je otrkio i da će ići na odmor sa svojom devojkom.
- Stanija i ja ćemo svakako ići na odmor zajedno kad se ona bude vratila. A odlučili smo da to bude Španija - otkrio je maneken.

Izvor: Alo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti