Jovana Simonović Milojčić: Svi detalji romantičnog venčanja

Jovana Simonović Milojčić: Svi detalji romantičnog venčanja

Autor: | 16/10/2013

0


Voditeljka "Ekskluziva", na "Prvoj“ televiziji, Jovana Simonović zavetovala se na večnu ljubav dugogodišnjem dečku Milošu Milojčiću. Posle tri godine zabavljanja zaljubljeni par odlučio je da organizuje neformalnu žurku i sklopi građanski brak. Svoju radost podelili su sa najbližim prijateljima na jednom beogradskom splavu. Lepa voditeljka blistala je u haljini koju je specijalno za tu priliku kreirala pop pevačica Ana Stanić. U venčanici, dužine iznad kolena, sa divnim korsetom u šampanj boji, Jovana je izgledala veoma nežno i ženstveno. Mladenci su u restoran došli u pratnji tamburaša, koji su svirali starogradsku pesmu "Jovano, Jovanke“. Uprkos kiši, atraktivna voditeljka sijala je od sreće dok je sa suprugom, čije će prezime ubuduće nositi, pozdravljala zvanice.
- Miloš me je osvojio svim postupcima koje bi muškarac trebalo da čini kada želi da osvoji ženu, kao i manirima i dobrotom koja je njegova najizraženija osobina. Naravno, dopao mi se na prvi pogled i njegov fizički izgled. Miloš i ja smo se upoznali pre nekoliko godina u jednom gradskom klubu. Prvo smo se neko vreme družili, a onda smo počeli da se zabavljamo. Zajedno smo tri godine, a skupa živimo godinu i po dana, pa je brak bio sledeći logičan korak - nedavno je rekla Jovana za "Hello!".
Dirljiva ceremonija venčanja ganula je posebno mladine roditelje, koji se veoma raduju što je njihova kćerka u drugom stanju i što će im za šest meseci podariti unuka.
U elegantno dekorisanom ambijentu žurka se nastavila do ranih jutarnjih sati, a prisutne je zabavljao poznati muzičar Nemanja Kojić Kojot iz grupe "Eyesburn“. Iako je slavlje proteklo bez narodne muzike i običaja, koji su uobičajeni za tradicionalne svadbe, gosti su se odlično zabavili uz rok zvuke, a podijum za igru bio je krcat. Iako u drugom stanju, mlada se divno provodila i sa prijateljima i kolegama iz emisije ,,Ekskluziv“ plesala je čitave noći. Oko ponoći mladenci su podelili prve slatke bračne zalogaje, isekli su prvo parče svadbene torte, posle čega je usledio spektakularni vatromet, koji se "ogledao" u reci i Jovanino i Miloševo venčanje učinio romantičnijim. Predivno svadbeno slavlje dugo će pamtiti kako zvanice tako i supružnici koji uskoro odlaze na medeni mesec u Italiju, gde će se opustiti i posvetiti jedno drugome.

Piše: Jelena Vlahović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još