Jovana Simonović: Vesti o prinovi ubrzale planove za venčanje

Jovana Simonović: Vesti o prinovi ubrzale planove za venčanje

Autor: | 22/09/2013

0

Plavokosa voditeljka Jovana Simonović, koja je novinarsku karijeru započela na televiziji "Kop", gde je sa najpoznatije srpske planine izveštavla o zanimljivostima sa snežnih padina, danas je prepoznatljivo lice televizije "Prva", na kojoj u emisiji "Ekskluziv" svakodnevno prenosi detalje iz života poznatih ličnosti. Zgodna novinarka mnogo puta je prošetala crvenim tepihom, odakle je izveštavala sa filmskih festivala, snimala je najintimnije ispovesti mnogih pevačica, dok je svoj privatni život uspela da sačuva daleko od očiju javnosti. Lepa tridesetogodišnja voditeljka tri godine je u stabilnoj vezi i sa dečkom Milošem Milojčićem živi u zajedničkom domu u centru Beograda. Njeno srce osvojio je osobinama koje je oduvek želela da poseduje njen budući suprug.
- Miloš me je osvojio svim postupcima koje muškarac treba da čini kada želi da osvoji ženu, "kupili su me" njegovi maniri i dobrota koja je njegova najizraženija osobina. Naravno, dopao mi se na prvi pogled i njegov fizički izgled. Miloš i ja smo se upoznali pre nekoliko godina u jednom gradskom klubu, prvo smo se neko vreme družili, a onda smo počeli da se zabavljamo. Zajedno smo tri godine, a živimo skupa godinu i po dana, tako da je brak bio sledeći logičan korak - iskreno govori Jovana za "Hello!".
Posle tri godine zabavljanja Jovana i tridesetpetogodišnji Miloš nedavno su saznali da će za šest meseci postati roditelji, pa su odlučili da upriliče romantično venčanje. Oboje su se složili da to bude intimna ceremonija.
- Planirali smo da se venčamo sledeće godine, ali sada smo to malo ubrzali, jer želimo da sve organizujemo pre nego što beba dođe na svet. Tim povodom, krajem septembra napravićemo žurku za najbliže prijatelje i porodicu. Neće to biti ništa pompezno ni veliko, samo želimo da našu vezu ozvaničimo u društvu najmilijih.
Osim vesti da će svoju ljubav ozvaničiti, članove porodica zaljubljenog para silno je obradovalo to što će uskoro postati roditelji, čemu se i oni raduju.
- Nedavno sam saznala da sam u drugom stanju. Sve je to novo za mene, nadam se da će sve biti u najboljem redu. Ulazim u četvrti mesec i još ne znamo pol bebe. Zaista nije kliše, nama je stvarno svejedno da li ćemo dobiti dečaka ili devojčicu, jedino nam je važno da sve protekne u najboljem redu i da naša beba bude živa i zdrava.
Pripreme za najbitniji dan u životu lepe Beograđanke u punom su jeku, a buduća mlada još nije odabrala venčanu haljinu.
- Venčanicu još nisam izabrala, dopada mi se dizajn venčanica kakve kreira Ana Stanić. Još nemam ideju kako bi moja haljina trebalo da izgleda, pa sam odlučila da je izaberem nedelju dana pred svadbu, jer ne znam koliko će mi porasti stomak - iskreno, osmehujući se, zaključuje lepa voditeljka.

Piše: Jelena Vlahović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još