Aca Lukas: Najveća podrška supruzi Sonji tokom oporavka

Aca Lukas: Najveća podrška supruzi Sonji tokom oporavka

Autor: | 22/10/2013

0

Sjajan period kako na privatnom, tako i na poslovnom planu poznatog pevača Ace Lukasa i njegove supruge Sonje nakratko je prekinula nemila situacija. Lepša polovina četrdesetčetvorogodišnjeg pevača zbog bolova u stomaku morala je da bude hospitalizovana. Mada nikada nije imala veće zdravstvene probleme i nelagodnosti u predelu abdomena, na lekarskom pregledu joj je ustanovljeno da ima kamenje u žučnoj kesi, zbog čega su joj lekari predložili da se hitno operiše. Poznata kao izuzetno hrabra i odvažna žena, koja po prirodi nije paničar, zgodna stilistkinja odmah je zakazala hiruršku intervenciju. Sve vreme uz nju su bili njeni najmiliji: kćerke Sofija i Viktorija, suprug Aca, kao i njena i njegova porodica. Operacija je obavljena laserski, što je Sonja odlično podnela, pa je dan posle intervencije puštena kući, gde se u porodičnom okruženju polako oporavlja.
- Nemam šta da krijem, ali ne bih da detaljišem na tu temu. Hvala Bogu, sve je prošlo u najboljem redu i dobro se osećam - kaže za "Hello!" Sonja Vuksanović.
Pošto je hirurška intervencija dobro prošla i Sonja se uspešno oporavlja, ona planira da sa suprugom uskoro otputuje u Ameriku, gde će popularni folk pevač održati veliki broj koncerata. To će biti prvi put da će se popularni par na duže odvojiti od njihove dvogodišnje kćerke Viktorije, za koju su veoma vezani.
- Ne znam kako ćemo izdržati bez Viktorije ceo mesec, ali to će biti proba. Do sada smo se najduže od naše najmlađe kćerke odvojili na pet dana. I tada smo hteli da "svisnemo" koliko nam je nedostajala. Gde god da idemo uvek je vodimo sa nama, ali ovo je dugačak put i za nju bi to bilo veliko maltretiranje - nedavno je za naš magazin rekla Sonja.
Njen suprug je tada istakao:
- Zbog nastupa više vremena provodim van kuće, ali ne duže od dva, tri dana, i uvek mi Viktorija nedostaje, a posebno se raznežim kada me telefonom pita: "Tata, kada ćeš doći kući?"
Aca Lukas ove godine će razočarati svoje fanove jer za svoj rođendan, 3. novembra, neće pevati u "Areni", već će biti na nekom od nastupa u inostranstvu. Da je zaista jedan od naših najpopularnijih pevača pokazuje činjenica da već ima zakazan novogodišnji nastup. Za najluđu noć on će sa svojim "Folk house bandom" nastupiti u hotelu "Grand" na Kopaoniku.

Piše: Jelena Popović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti