Sonja Vuksanović: Aca i ja smo potpuno podetinjili u Americi

Sonja Vuksanović: Aca i ja smo potpuno podetinjili u Americi

Autor: | 14/12/2013

0


Jedan od najpopularnijih pevača naše estradne scene Aca Lukas, posle niza koncerata po Australiji i Kanadi, bacio je sidro u zemlju Kristofera Kolumba. Amerika je bila njegova san, a nastupi u Njujorku i Las Vegasu pokazali su da ga je publika u „Velikoj jabuci“ i čuvenom „gradu kocke i greha“ godinama željno iščekivala. Za svaki Lukasov nastup tražila se karta više, što ne čudi budući da on kao veliki profesionalac uvek da maksimum i napravi nezaboravnu atmosferu. Njegov boravak u Sjedinjenim Državama postao je još lepši kada mu se pridružila supruga Sonja. Njih dvoje su svaki slobodan trenutak koristili da obiđu najznačajnije znamenitosti svakog grada u kome su boravili. Direktno iz Njujorka Aca i Sonja Vuksanović za magazin „Hello!“ izneli su svoje utiske.
- Sonja i ja uživamo, mnogo nam je lepo. Intenzivno nastupam, pa osećam blagi umor, ali publika je sjajna i ispunjava me dodatnom pozitivnom energijom. Posebno me relaksiraju šetnje i obilasci sa suprugom. U Njujorku smo boravili tri dana i obišli smo dosta toga. Nezaobilazna je bila poseta „Tajm skvera“, „Pete avenije“ i centra „Rokfeler“. Zabavljali su nas i obilasci čuvenih restorana i barova iz popularnih serija, kao što je „Soho bar“ iz serije „Seks i grad“. Naravno, kupili smo gomilu poklona za naše prijatelje i decu, pre svega za najmlađu Viktoriju, koju ćemo obradovati raznim Diznijevim junacima. Baš se dobro provodimo. Ovo mi je odlična turneja. Toliko za ovo javljanje - šaljivo za magazin „Hello!“ govori Aca Lukas, koji je održao maestralan koncert na Floridi, kome su prisustvovali i sinovi Lepe Brene.
Boravkom u Americi podjedanko je oduševljena i pevačeva supruga, stilistkinja Sonja Vuksanović.
- Amerika je čarobna, Aca i ja smo potpuno podetinjili. Zaista uživamo, jedino nam deca mnogo nedostaju, ali svesni smo da bi im put bio naporan. Sa njima smo svakodnevno u kontaktu preko „Skajpa“. Stalno nam poručuju šta da im obavezno kupimo. Iako često letimo iz jednog u drugi grad zbog Acinih nastupa, trudimo se da nađemo vreme da obiđemo što više poznatih mesta. Trenutno sam odlučila da napravim malu pauzu, pa sam se stacionirala u Majamiju. Grad je divan, osunčan, a veliko mi je zadovoljstvo što sam uspela da se sretnem sa prijateljima koji tamo žive, a dugo ih nisam videla - kaže Sonja.
Po povratku iz Amerike, bračni par će otputovati na Kopaonik, gde popularni pevač nastupa za novogodišnju noć, posle čega planiraju da sa decom odu na odmor na neku egzotičnu destinaciju.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin