Sonja Vuksanović: Rođendansko slavlje za pamćenje

Sonja Vuksanović: Rođendansko slavlje za pamćenje

Autor: | 04/04/2014

0

Supruga našeg poznatog pevača Ace Lukasa, Sonja Vuksanović nedavno je u beogradskom klubu "Hil" organizovala veliko slavlje povodom svog trideset i osmog rođendana. Lepa slavljenica potrudila se da svim njenim gostima, a bilo ih je stotinak, ovo bude provod koji će dugo pamtiti. Nešto pre dolaska zvanica, da bi se uverila da pripreme teku u skladu sa planom, zanosna brineta stigla je u klub u društvu supruga i njene starije kćerke Sofije, a malu Viktoriju ostavili su kod kuće. U prelepoj crvenoj haljini i bundi od činčile, Sonja je odlično izgledala i mamila uzdahe prisutnih. Među brojnim gostima koji su došli da joj upute čestitke bili su i Lepa Brena, koja je došla sa sinom Viktorom, Aco Pejović sa suprugom, Srđan Đoković, Saša Jakšić Žika i njegova žena Dajana, Marina Visković. Goste je zabavljao "Fantastik bend", a prema rečima prisutnih, Vuksanovićeva je pre početka žurke članovima sastava dala spisak pesama koje su se našle na repertoaru.
- Poslednjih godina nisam praktikovala da pravim žurke povodom rođendana, ali ovog puta sam napravila izuzetak. Meni je bilo jako lepo, a verujem da su se i drugi gosti odlično proveli. Starija kćerka Sofija više ne propušta naše žurke i bila je među zvanicama, čak je dovela i svoje društvo, dok je Viktorija još mala – tvrdi Sonja i dodaje:
- Želela sam da imam crno-belu tortu jer je ta kombinacija boja elegantna, a crveno cveće ubacili smo naknadno kako bi se slagalo sa haljinom koju sam te večeri nosila.
Dok je trajalo slavlje mnogi gosti odlučili su da zapevaju, a pre svih Aca Lukas koji je te večeri izveo omiljene numere njegove supruge. Tačno u ponoć osoblje kluba iznelo je tortu u crno-beloj boji, ukrašenu crvenim cvetovima, a umesto gašenja svećica, slavljenica se odlučila za vatromet. Pošto su se gosti počastili slanim i slatkim đakonijama nastavili su da slave do ranih jutarnjih sati. U moru prelepih poklona koje je dobila bio je i auto, kao dar supruga.
- Jako sam se obradovala Acinom poklonu, ali zaista ne volim da pričam o tim stvarima – zaključuje Vuksanovićeva.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin