Kanje Vest i Kim Kardašijan: Venčanje narednog leta

Kanje Vest i Kim Kardašijan: Venčanje narednog leta

Autor: | 29/10/2013

0

Kanje Vest i Kim Kardašijan planiraju da zakažu svadbu za naredno leto. Popularni reper, koji je zaprosio Kim na njen 33. rođendan, otkrio je da će se njih dvoje najverovatnije venčati na leto 2014. godine, te kazao da planira raskošnu ceremoniju u kojoj će učestvovati čak i avioni.
- Dve reči: borilački avioni - rekao je Kanje.
Očigledno je da će reper morati da se potrudi da bi nadmašio raskošnu veridbu o kojoj se i dalje govori, kada je iznajmio ceo stadion, angažovao orkestar i priredio veličanstveni vatromet. Kanje je priznao da je bio veoma nervozan kada je pitao majku svoje kćerke Nort da se uda za njega, te da je sve vreme brinuo da li će sve teći po planu. Prvobitno je planirao da dovede pevačicu Lanu Del Rej kako bi ona izvela svoju pesmu "Young and Beautiful", ali je na kraju morao da se zadovolji orkestarskom verzijom ove balade.
Kanje je ispričao i da je promenio mišljenje o vereničkom prstenu samo 24 sata pre veridbe, te da se nakon prvobitnog izbora ipak odlučio za 15-karatni komad nakita koji je očarao njegovu verenicu.
- Kim je znala da je samo pitanje vremena kada ću je zaprositi. Samo je trebalo da izaberem pravi prsten. Sarađivao sam sa četiri različita juvelira. Napravljena su četiri prstena. Zapravo sam zamenio prsten veče ranije. Prsten je bio star manje od četiri sata kada sam joj ga poklonio - rekao je on.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti