Deniz Ričards: Ne želi više da vodi računa o sinovima bivšeg supruga

Deniz Ričards: Ne želi više da vodi računa o sinovima bivšeg supruga

Autor: | 07/11/2013

0


Bivša supruga Čarlija Šina, glumica Deniz Ričards pisala je socijalnoj službi u Los Anđelesu, kako bi ih obavestila da više ne može da vodi računa o četvorogodišnjim blizancima Bobu i Maksu, koje je zvezda serije "Dva i po muškarca" dobio sa problematičnom bivšom ženom, Bruk Miler. Deniz je tom prilikom službi za brigu o deci i porodici poslala i fotografije nastale pre i posle posete dečaka majci, 26. jula, na kojima se vide veliki crveni tragovi po koži jednog od mališana.
Kako prenose američki mediji, iako Deniz nije naglasila kog porekla su tragovi, Čarli veruje da su u pitanju opekotine nastale dok je dečake čuvala baka Moira Fiore, majka Bruk Miler.
U pismu koje je poslala socijalnoj službi, Deniz je opisala i kako se dečaci ponašaju "kao zombiji" i da su postali nasilni prema kćerkama Sem (9), Loli (8), koje je dobila u braku sa Čarlijem, kao i usvojenoj Eloiz (2), te da pate od uznemirujućih noćnih mora.
Napisala je i da je, nakon što je potražila pomoć lekara, želela da ponašanje blizanaca ispita specijalista, sa čime se Čarli saglasio, ali je Bruk blokirala, navodno jer je verovala da Deniz želi da je predstavi kao lošeg roditelja.
- Nakon što sam pričala sa advokatom dečaka, objašnjeno mi je da njihova majka želi da im pomogne, ali da ona odabere lekara, na šta sam podsetila advokata da je ovog doktora preporučio njihov pedijatar, a ne ja. Ona je tvrdila da želim da njeni dečaci budu na lekovima. Lekovi nisu pomenuti ni u jednom razgovoru koji sam vodila sa bilo kojim lekarom. Takođe, majka i njen advokat naveli su da ja pokušavam da dokažem da sa dečacima nešto nije u redu, kako ona ne bi mogla da ih dobije nazad - napisala je Deniz, koja je u pismu kritikovala i činjenicu da Čarli nije mogao da vodi dečake u školu, ili da sa njima provodi vreme u njenom domu.
- Čarli je bio slobodan od poslovnih obaveza poslednjih endelja. Tokom tog perioda vodio je naše kćerke u školu i dolazio po njih. A budući da ja moram da vodim računa o njemu, on ne može da vodi sinove u školu. Zato, moje kćerke sada ne mogu da se viđaju sa ocem u mom domu dok su dečaci prisutni, a to je svakoga dana. Ne smatram da je to u najboljem interesu dece - zaključila je Deniz Ričards.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin