Deniz Ričards: Čarli Šin i ja smo ponovo bliski

Deniz Ričards: Čarli Šin i ja smo ponovo bliski

Autor: | 13/06/2013

0

Deniz Ričards (42) je otkrila da su ona i njen bivši suprug Čarli Šin uspeli da reše svoje nesuglasice i da su sada u sjajnim odnosima. Ona je izjavila da je za to "zaslužan" raspad njegovog braka sa Bruk Miler.
- Ružno je reći, ali to je istina. Kada je njegov treći brak počeo da se raspada, on i ja smo postali prjatelji - rekla je glumica za "Huffington Post".
Čarli i Bruk venčali su se 2008. godine, a razveli 2011. Deniz kaže da 47-godišnji glumac, sa kojim ima kćerke Lolu (8) i Sem (9), mogu da se fokusiraju na svoju decu. Njih dvoje bili su u burnom braku četiri godine pre nego što su se razveli 2006.
- U poslednjih par godina, naš odnos se znatno popravio. Veoma smo bliski i dobri smo prijatelji, što je sjajno zbog naše dece. Od prvog dana želela sam da nam deca budu prioritet i da se žrtvujem za njih, ali za to je potrebno dvoje. Sada on takođe vidi prednosti toga što se slažemo i koliko je to dobro za decu. Nije fer prema njima da budu u društvu roditelja koji se ne podnose.
Deniz, koja je usvojila 23-mesečnu kćerku Eloiz, trenutno je privremeni staratelj Čarlijevih i Brukinih blizanaca, dečaka Boba i Maksa, nad kojima je dobila starateljstvo nakon što ih je služba za socijalni rad odvojila od majke zbog njenih problema sa narkoticima i alkoholom prošlog meseca. Bruk (35) trenutno se oporavlja u rehabilitacionoj klinici u Kaliforniji.

Izvor: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti