Kim Kardašijan i Kanje Vest: Venčanje u Versajskoj palati

Kim Kardašijan i Kanje Vest: Venčanje u Versajskoj palati

Autor: | 05/12/2013

0

Kim Kardašijan i Kanje Vest planiraju da svoje venčanje održe naredne godine u Versajskoj palati u Parizu. Slavni par, koji zajedno ima šestomesečnu kćerku Nort, poželeo je da spektakularnu svadbenu ceremoniju održe upravo u ovom kraljevskom dvorcu na jugozapadu francuske prestonice, i za to su spremni da izdvoje koliko god novca je potrebno.
- Kanje se do sada nije ženio i želi veliko venčanje. Ne žele da se ograničavaju budžetom - naveo je izvor za "Us Weekly".
Za razliku od njega, Kim iza sebe ima dva propala braka: sa 19 godina udala se za muzičkog producenta Dejmona Tomasa ali su se razveli 2003. nakon tri godine braka, da bi se u avgustu 2011. venčala za košarkaša Krisa Hamfrisa na ceremoniji vrednoj 10 miliona dolara, ali je podnela papire za razvod nakon samo 72 dana.
Kanje je zaprosio rijaliti zvezdu na njen 33 rođendan, iznajmivši ceo stadion u San Francisku i poklonivši joj 15-karatni dijamant, uz orkestar i vatromet. Izvor blizak paru ranije je otkrio da glavnu reč u organizaciji venčanja vodi 36-godišnji reper:
- Kanje ima specifičnu viziju kako bi ceremonija trebalo da izgleda i on ne želi da to bude mali i intiman događaj. Kim je prepustila sve njemu, kao što je uradila i sa drugim delovima svog života. On se konsultuje sa njom šta god da je u pitanju, ali to je mnogo drugačije od onoga kako je organizovala brak sa Krisom. To je bilo njeno venčanje, a ovo će biti Kanjeovo.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti