Lamar Odom: Sumnja u neverstvo supruge Kloi Kardašijan

Lamar Odom: Sumnja u neverstvo supruge Kloi Kardašijan

Autor: | 19/12/2013

0

Lamar Odom veruje da je Kloi Kardašijan počela tajnu romansu sa navodnim novim dečkom Matom Kempom, mnogo pre njihovog rastanka. Samo dan nakon što je objavljeno da je zvezda rijalitija "U korak sa Kardašijanovima" podnela papire za razvod od košarkaša, u medijima su se pojavile glasine da je započela romansu sa igračem bejzbola.
- Lamar se oseća kao da ga je ona izdala jer mu je govorila da želi da spase njihov brak i on se zaista trudio da to uspe. Nije bio savršen suprug, ali je iskreno mislio da postoji šansa da njihova veza uspe. Kloi je uvek govorila Lamaru da je u prijateljskim odnosima sa Matom, ali njegovi prijatelji su mu govorili da se njih dvoje već mesecima viđaju - otkrio je izvor, te dodao da je Lamar čak i zabrinut za Kempa, koji je ranije bio u vezi sa Rijanom:
- Lamar se nada da i Kempa neće uvući u taj "Kardašijan" svet. On je veoma opušten i ležeran čovek, a Lamar smatra da će ga Kris Džener uništiti ako se veza sa Kloi nastavi.
Ali izvori bliski Kloi kažu da njoj nova romansa nije ni na kraj pameti i da su ona i Mat samo prijatelji. Njen suprug, koji je optužen da ju je varao sa tri različite žene i da je godinama bio zavisnik od teških droga, već je preboleo propali brak. Izvori tvrde da je koncentrisan na celodnevne treninge kako bi povratio svoju karijeru, i na svoju decu, 15-godišnju Destini i 11-godišnjeg Lamara Džuniora, kao i njihovu majku, Lizu Morales.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti