Kloi Kardašijan i Lamar Odom: Poljuljano poverenje narušilo bračnu sreću

Kloi Kardašijan i Lamar Odom: Poljuljano poverenje narušilo bračnu sreću

Autor: | 11/09/2013

0


Kloi Kardašijan-Odom angažovala je privatnog detektiva, kako bi špijunirala supruga Lamara Odoma.
Ova 29-godišnja rijaliti zvezda želela je dokaz da joj je suprug neveran, kako bi zadovoljila klauzulu iz predbračnog ugovora i mogla da poništi brak. Zato je angažovala čoveka koji će pratiti njegovo kretanje.
Lamar, koji je navodno zavisnik o kokainu, optuživan je za afere sa Polinom Polonski, Dženifer Ričards i još tri žene čiji identitet nije poznat.
- Kloi nema samo fotografije koje dokazuju da je Lamar bio neveran sa bar pet različitih žena, već i kopije SMS poruka koje je razmenjivao sa njima. Ona je veoma pametna žena i znala je da mora da ima dokaze zbog klauzule o preljubi u njihovom predbračnom ugovoru - otkrio je izvor blizak čuvenoj rijaliti porodici Kardašijan.
Kloi i Lamar, koji su se venčali 2009. godine, nakon samo mesec dana zabavljanja, navodno žive odvojeno otkad ga je ona izbacila iz kuće kada je saznala da je vara. Lamarova ljubavnica Polina tvrdila je da su njih dvoje živeli zajedno šest nedelja, tokom juna i jula, te da je ona tom prilikom videla kako on koristi kokain. Sa druge strane, Odom insistira na tome da nema problema sa narkoticima, kao i da je brak sa Kloi u krizi.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti