Kloi Kardašijan i Lamar Odom: Ljubav jača od problema

Kloi Kardašijan i Lamar Odom: Ljubav jača od problema

Autor: | 29/08/2013

0


Rijaliti zvezda Kloi Kardašijan i košarkaš Lamar Odom još uvek su zajedno, usprkos glasinama o njihovom raskidu, piše E!Online.
Kloi i Lamar odlučili su da rade na svom braku, a slavni košarkaš na odvikavanju od droge ima podršku svoje porodice, kako bi se oporavio.
Američki mediji danima već pišu o njihovom razvodu, o tome kako je Lamar nestao i nije se nikom javljao, kao i da ima problema s drogama.
- Lamar nije nestao, bio je sa Kloi. Nikada nisu pričali s advokatom o razvodu. Trenutno se porodica fokusira na Lamarovo ozdravljenje - otkrio je izvor blizak paru. Lamar je tako na odvikavanju, ali cela porodica je uz njega, posebno supruga Kloi.
I dok magazini pišu o detaljima iz njihovog zajedničkog života, ona se sa svima obračunava na Tviteru i putem Instagrama.
- Nikada ne sudi o nekome bez da znaš celu priču. Možeš misliti da razumeš, ali nije tako - poslala je Kloi poruku na Instagram.
Rijaliti zvezda pre par dana viđena je u Los Anđelesu, a burma je i dalje sijala na njenoj ruci. Par je očigledno odlučio da se bori za svoju ljubav i sačuva brak.

Autor: Life Content
Foto: Twitter

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti