Marija Šerifović: Uzbudljivo zimovanje sa porodicom

Marija Šerifović: Uzbudljivo zimovanje sa porodicom

Autor: | 27/12/2013

0

Pošto je dokumentarnim filmom "Ispovest" pošteno ustalasala javnost, Marija Šerifović otputovala je na dugo željeni odmor. Kao idealna destinacija učinio joj se Kicbil, mondensko zimovalište smešteno na zapadu Austrije.
- Sneg, planina, ledara, Alpi... Ne čitam novine, ne gledam televiziju. Za sreću nam zaista malo treba! - napisala je pop zvezda na svom nalogu na Tviteru i sa pratiocima podelila nekoliko fotografija.
U poznatom centru elitnog turizma Mariji društvo prave majka Verica i polubrat Danijel, ali i ljubimac Ajda, francuski buldog od kog se pevačica retko odvaja.
Budući da je Šerifovićeva odlučila da se posle autobiografskog dokumentarca povuče u medijsku izolaciju, utiske sa nezaboravnog zimovanja preneo nam je njen brat Danijel Pavlović.
- Nisam mogao ni da pretpostavim da je hladni Kicbil tako romantičan, posebno u vreme praznika. Mesto je idealno za odmor i obnavljanje energije, a pošto nam je to oboma neophodno, sve smo podredili uživanju. Fascinirani smo dugim ski-stazama, vidikovcima sa kojih se pruža neverovatan pogled, kućama iz 14. veka, skrivenim prolazima, kao i preukusnom tirolskom kuhinjom. Posebno nas je oduševio čuveni restoran "Kod gospođe Rosi", gde vremešna vlasnica, gospođa Rosi, sa gitarom prilazi gostima, svira im i peva - kaže pop pevač za "Hello!".
Višak energije Mariji i Danijelu nije dozvolio da odmor provedu isključivo u ekskluzivnom skijalištu, pa su posetili i Minhen, gde su uživali u velikom božićnom vašaru.
- Pošto nam je Nemačka odavde veoma blizu, poželeli smo da osetimo radosti sveta sa Zapada, kome je u tradiciji da ne propušta decembarsku šoping groznicu. Inače, vreme nas odlično služi, istovremeno uživamo u snegu i suncu, i nimalo se ne radujemo završetku odmora - objašnjava Pavlović.
Po povratku u Beograd, evrovizijsku pobednicu očekuje objavljivanje autobiografske knjige i novog albuma, posle čega planira preseljenje u Beč. Očigledno je da što je starija to su joj zapadnjački mentalitet i način života privlačniji i bliži. Uostalom, to je i logičan sled događaja posle kupovine stana u glavnom gradu Austrije, gde planira da stvori novu životnu bazu.

Piše: Nikola Golubović, Life Content

Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti