Marija Šerifović: Oporavak nakon iznenadnih zdravstvenih problema

Marija Šerifović: Oporavak nakon iznenadnih zdravstvenih problema

Autor: | 15/08/2013

0

Pop pevačica Marija Šerifović nedavno se suočila sa zdravstvenim poteškoćama zbog čega je hitno morala da operiše slepo crevo. Najveću podršku i pomoć dobila je, kao i uvek, od svoje majke Verice, za koju je izuzetno vezana, ali i od drugih bliskih članova porodice i prijatelja. Brojni fanovi simpatične pevačice, kao i mnoge javne ličnosti bodrili su je preko društvenih mreža. Sve je počelo tako što je nekadašnja pobednica "Evrovizije" osetila jake bolove u predelu stomaka, a kako su oni postajali sve jači, odlučila je da poseti jednu privatnu kliniku, gde nisu mogli da joj pomognu pa su je uputili u Urgentni centar.
- Marija je već duže imala probleme sa slepim crevom, zbog čega je ponekad osećala bolove. Lekari su joj i ranije savetovali operaciju, ali je ona to odlagala, kako to obično svi mi činimo - počinje priču Verica Šerifović.
- Tokom večeri kada je operisana bolovi su bili veoma jaki tako da smo morale hitno da odemo kod lekara. Kada su je u Urgentnom centru pregledali, doktori su se odmah odlučili za hitnu operaciju - govori Marijina majka, priznata pevačica narodne muzike.
- Nisu je operisali zato što joj je puklo slepo crevo već je to bila rutinska hirurška intervencija. Mnogo ljudi ima sličan zdravstveni problem i svima savetujem da ga reše u najkraćem roku i da ne trpe bolove. Slepo crevo ne vrši nijednu funkciju u organizmu.
Po izlasku iz bolnice, Marija je otišla na kućno lečenje u svoj stan na Novom Beogradu, a Verica je svakodnevno posećuje i brine da joj sve bude potaman.
- Marija je provela tri dana u Urgentnom centru, a potom je puštena na kućno lečenje. Moram da naglasim da smo naišli na veliku ljubaznost lekara i ostalog osoblja te ustanove pa smo im i moja kćerka i ja veoma zahvalne. Nisu bili pažljivi i brižni samo prema Mariji zato što je javna ličnost, već se tako odnose prema svim pacijentima - tvrdi Verica Šerifović.
Srećna što se konačno oslobodila dugogodišnjeg zdravstvenog problema, simpatična dvadesetdevetogodišnja Marija za "Hello!" kaže:
- Sada sam na kućnom lečenju i osećam se dobro, što je najvažnije. Nadam se da ću se uskoro potpuno oporaviti, pa ćemo moći da pričamo, pošto trenutno nemam snage za dugačke intervjue.
Brižna majka veoma je ponosna na svoju kćerku i podržava je u njenim muzičkim ambicijama, uverena da će ih ostvariti.
- U ovom trenutku najvažnije nam je da se moja kćerka potpuno oporavi. Svakodnevno odlazim kod nje i kao i svaka majka trudim se da joj ništa ne zafali, pošto i narednih dana mora da leži i miruje. Verujem da će Marija do kraja leta pronaći vremena za odmor, ali ona je sada pre svega posvećena svojoj muzičkoj karijeri. Ima velike poslovne planove koje će, nadamo se, uskoro i ostvariti - zaključuje Verica Šerifović.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti