Marija Šerifović: Sama sam i uživam u slobodi

Marija Šerifović: Sama sam i uživam u slobodi

Autor: | 15/12/2012

0

Pop pevačica Marija Šerifović održaće u subotu i nedelju koncerte u beogradskom pozorištu "Madlenijanum", pod nazivom "The show must go on". Mada je prvi nastup bio zakazan za 16. decembar, prva srpska evrovizijska pobednica je zbog velikog interesovanja odlučila da na istom mestu peva i dan ranije. Marija ističe da se raduje druženju sa publikom, kojoj će, pored svojih pesama, otpevati i neke od najvećih svetskih hitova, i da posle koncerata planira da spakuje kofere i otputuje u tople krajeve.
- Koncerti će se po mnogo čemu razlikovati od mojih ranijih nastupa - kaže Marija Šerifović.
- Deo repertoara činiće moje pesme, a drugi hitovi za sva vremena koje volim da slušam. Pevaću po jednu pesmu Bijonse, Robija Vilijamsa i grupe "Kvin", i to je sve što ću otkriti, a publici poručujem da je očekuje pravi muzički spektakl.
Gde ćete i sa kim dočekati Novu godinu?

- 'Najluđu noć' planiram da provedem na Maldivima ili Sejšelima, jer sam posle 10 godina smrzavanja po raznim trgovima poželela da 31. decembra budem na plus 30 stepeni. Verovali ili ne, jedino još ne znam sa kim ću ići. Tražim nekog od prijatelja koji je dovoljno dokon i spreman da se odrekne familije i žrtvuje da sa mnom provede Novu godinu u egzotičnim krajevima.
Hoćete li povesti i psa Robija?
- Ne, to bi za njega bilo izuzetno stresno. Mnogo je velik da bih ga maltretirala da ide u boks sa torbama. Robi će dočekati Novu godinu kod kuće uz "Grand šou" i, verovatno, jesti pečenje.
Da li je istina da uskoro nameravate da se udate?
- To je potpuna budalaština! Rekla sam da bih volela da se i to desi. Trenutno sam sama i uživam u slobodi. Princ na belom konju se još nije pojavio, ali kada dođe taj svečani trenutak, verujem da će svi saznati. Taj neko mora da ima jak karakter i sluh za mene.
- "Pritiska" li vas mama Verica sa udajom?
- Verica je majka kakvu bi svako poželeo. Svaku moju odluku izuzetno poštuje i sve "gura" zajedno sa mnom. Ona je žena za sva vremena, moja najbolja drugarica i ne pritiska me ni na šta. Verujem da će se udati pre mene i da će joj treći put biti najsrećniji. Prvo ćemo praviti svadbu Verici, pa tek onda meni.
Šta se dešava sa planovima na polju inostrane karijere?
- O novostima na muzičkom planu ću pričati kada za to dođe vreme. Verujem da će to biti već sledeće godine, na leto. A do tada idem u potpunu ilegalu.
Pobednica "Evrosonga" 2007. godine u Helsinkiju, otkrila je da će se za izbor srpskog predstavnika za odlazak u Malme sledeće godine prijaviti i njen brat Danijel Pavlović.
- Danijel ima veliku želju da se takmiči na izboru za našeg predstavnika na "Evrosngu". On će najverovatnije biti i kompozitor pesme i čim sve bude gotovo konkurisaće za "Beosong". Ja sam supervizor i ništa ne može da prođe bez mog nadzora. Volela bih da nas Danijel predstavlja na "Evrosongu" u Malmeu, u gradu u kome sam živela.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin