Toni Cetinski oduševio Beograđane

Toni Cetinski oduševio Beograđane

Autor: | 15/02/2012

0

Sinoć je u Beogradskoj areni održan koncert Tonija Cetinskog, pod nazivom “Crossover triologija: Otkrivanje strasti”. Fan pit izgledao je nesvakidašnje – stolice su bile presvučene, prvih desetak redova zlatnom, a narednih desetak srebrnom bojom. Koncert je započet, simbolično, pesmom iz triologije “Godfather”. Nakon toga, horu, orkestru i dirigentu na sceni se pridružio i Toni i otpevao “Lucio Dalla” (Caruso). Cetinski se potom publici obratio rečima:
- Hvala lepo što ste došli u ovako velikom broju - a potom se osvrnuo na Dan zaljubljenih i poželeo svima koji su zaljubljeni da ne budu samo danas već svaki dan…
Koncert je posvetio preminuloj baki, ocu i majci. Potom, na sceni mu se pridružio prvi gost, Nikola Mijajlović, da bi nakon toga prvi deo trilogije bio završen numerom “O sole mio”.

Drugi deo počeo je pesmom od Aerosmitha “I don’t wanna miss a thing”, što je publika propratila gromoglasnim aplauzom. Sledeći gost bila je Aleksandra Radović, sa kojom je Toni otpevao “Bed of roses”. A onda su svi sa Cetinskim zapevali “Final countdown”. Sa Splićankom Zoricom Kondžom zapevao je “Here I go again” od grupe Whitesnake. Jedan deo svog nastupa posvetio je Frediju Merkuriju.

- Još jednom se zahvaljujem na prvoj Areni, to se ne zaboravlja - rekao je i započeo treći deo crossover trilogije pesmom “Ja sam zaljubljen”.

Nakon toga, Tonija je zanimalo da li je neko veran zauvek i sam odgovorio stihovima “Kada žena zavoli”. “Umirem sto puta dnevno” dovela je atmosferu do usijanja. Cela Arena bila je na nogama i u glas pevala svaki stih pesme “Blago onom ko te ima”. Ovom pesmom završen je treći deo koncerta, a kako publici nije bio dovoljan dvočasovni nastup, vratili su ga na bis.

Toni je pesmu “23. prosinac” najavio rečima: “Ne ponovilo se nikad više, 23. prosinac”. Nikola Mijajlović mu se ponovo pridružio na sceni i sa njim otpevao “Ti si mi u krvi”. Takođe, sa gostima Toni je otpevao “Show must go on”, a koncert je završen numerom “Kad bi dao Bog”.
Od poznatih, viđeni su Aco Pejović, Tatjana Vojtehovski, Branko Ružić, Mlađan Dinkić

Izvor: Svet.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti