Toni Cetinski: Otkrivanje strasti

Toni Cetinski: Otkrivanje strasti

Autor: | 20/01/2012

0

Hrvatska pop zvezda Toni Cetinski održaće 14. februara solistički koncert u „Beogradskoj areni“, gde je na Dan zaljubljenih pevao i pre dve godine. Na nastupu pod nazivom „Otkrivanje strasti“, popularni pevač sublimiraće svoju strast prema rok i pop muzici, ali i klasici, koju je, kako kaže, otkrio u zrelijoj muzičkoj fazi. Pevač ističe da beogradsku publiku očekuje posebno muzičko veče i da će posetioci uživati u Tonijevim najpopularnijim pesmama, ali i najvećim svetskim hitovima, uz muzičku pratnju njegovog benda i Zagrebačke filharmonije.
 - Svaka moja turneja se nekako uvek završi u Beogradu, a na kraju najbolje zvučimo i tada smo najspremniji, kao da je sve pre toga bila priprema za veliko finale - rekao nam je Toni Cetinski, koji se sreo sa predstavnicima medija u beogradskom hotelu „In“.
- Mislim da će biti super atmosfera u dvorani, jer ćemo sigurno odlično zvučati. Beogradska publika je možda najzahtevnija, ali i najzahvalnija za ovakvu vrstu programa. Koncert ćemo početi klasičnom muzikom, a onda ćemo raskopčati košulje, skinuti kravate i upustiti se u pop i rok muzičku priču. Od klasike će biti zastupljeno sve ono što sam pevao sa Plasidom Domingom, Hozeom Karerasom i Monserat Kabalje, u rok delu ćemo svirati najveće svetske hitove od „Kvina“, do „Aerosmita“, dok nas na kraju očekuje blok od 45 minuta, u kojem ću pevati svoje pesme.
Jedan od najpopularnijih izvođača u regionu Toni Cetinski kaže da je klasiku zavoleo uz svog oca koji je ceo život pevao tu vrstu muzike, pod tušem, ali i na sceni. Hrvatski pevač će drugi put pevati Beograđanima na Dan zaljubljenih, a na pitanje koliko mu znači taj praznik, Cetinski kaže:
- Nikad neću izgubiti veru u ljubav. Nekako je zgodno da se povežu ljubavna tematika i Dan zaljubljenih. Obećavam da neću imati svake godine koncert za Dan zaljubljenih. Neka bude bar svake druge.

Izvor: Novostionline

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti