Viktor Savić: Ronio sam i lovio u okeanu

Viktor Savić: Ronio sam i lovio u okeanu

Autor: | 03/08/2011

0

Miljenik ženske populacije, glumac Viktor Savić otkriva detalje sa snimanja drugog dela filma „Montevideo, Bog te video“ koji publika sa nestrpljenjem iščekuje. Ekipa popularnog filma provela je mesec dana na Tenerifama u Španiji. Poznatom glumcu će ovo snimanje ostati u dubokom pamćenju zbog činjenice da je po prvi put ronio u okeanu.
- Bilo je naporno. Dosta se radilo. Pošto smo bili smešteni na jugu, putovali smo po sat vremena svaki dan na severni kraj ostrva, jer smo tamo snimali. Ako se uzme u obzir izuzetna atmosfera koja je vladala tokom snimanja, nije nam teško palo. Druženje je bilo sjajno tokom mesec dana zajedničkog boravka na ostrvu - priča Viktor.
Savić, koji je zablistao u filmskom hitu u ulozi fudbalera Milutina Ivkovića Milutinca, egzotičnu destinaciju iskoristio je kao idealnu priliku da zaroni u podvodni svet okeana.
- Imao sam pet slobodnih dana, tako da nisam gubio vreme, već sam odmah kupio opremu za ronjenje. Po prvi put u životu sam ronio u okeanu. U podvodnoj avanturi sledili su me Aleksandar Radojičić i Miloš Biković, kojima je to bilo prvo ronjenje. Ronili smo na dah sa puškom, što je odlika sportskog ribolova. S obzirom na to da je opasan sport u pitanju i da se barata hladnim oružjem, kolegama početnicima sam savetovao da drže puške na što većem odstojanju jedni od drugih. Bezbednost i sigurnost treba da su na prvom mestu. Dobro su se snašli. Oni su krenuli prošle godine i da borduju sa mnom, tako da se može reći da smo ekipa za ekstremne sportove. 
Viktor Savić priznaje da je imao strah od ajkula.
- Imao sam bojazan da mi ne naleti neka ajkula. Mnogo sam rizikovao. Računao sam da ću biti pribran ako se tako nešto dogodi i da ću uspeti da se odbranim. U ajkulu ne smeš da pucaš nikako, već moraš da je bockaš u njušku dva tri puta, nakon čega se ona okrene i ode. Najviše smo bili koncentrisani na ribu, tako da smo lovili oradu i tipol, a bilo je tu i dosta okeanskih vrsta, meni nepoznatih. Svake večeri smo pekli ulov na roštilju. Ja sam kao pravi domaćin čistio ribu, Uroš Jovčić je pržio, Nenad Heraković je pekao krompir u rerni, Aca je pekao palačinke, a Rade Ćosić je kao pravi gotovan postavio sto i jeo. Trebalo je snimiti muškarce u jednoj takvoj kulinarskoj akciji…

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti