Mia Begović: Verovala sam u pobedu u rijalitiju

Mia Begović: Verovala sam u pobedu u rijalitiju

Autor: | 26/03/2012

0

Druga epizoda specijalne emisije "Povratak u civilizaciju" u studio Milana Kalinića i Antonije Blaće dovela je Miu Beogović, hrvatsku glumicu koja je druga napustila trku za 50.000 evra i tituli jedinog preživelog, pa se na Ostrvu odbačenih pridružila šminkerki Jeleni Maćić.
Sama pojava graciozne glumačke dive izazvala je gromoglasan aplauz, a onda je Mia počela da iznosi svoje utiske iz takmičenja.
- Bila je ovo napeta nedelja, ali sasvim je normalna za "Survivor" - počela je priču glumica.
Dodala je da ona nikada nije živela u šablonu i da je poziv za učešće u rijalitiju prihvatila jer ga je i ranije pratila, a zanimalo ju je šta može da uradi žena od 50 godina u emisiji takvog formata.
- Bilo mi je divno, i naučila sam mnogo, što mi je posebno drago - rekla je Mia.
Ona je objasnila kako veliki broj takmičara koji su i dalje u trci za nagradu ne biraju sredstva kako bi dostigli cilj koji žele. Otkrila je kako žali što je ispala, jer smatra da se dobro pokazala u igrama i da je mogla daleko da dogura:
- Žao mi je što sam druga ispala što se tiče borbi. Mislim da sam mogla da stignem do samog kraja - istakla je Mia Begović.
Kao i Jelena Maćić pre nedelju dana prilikom gostovanja u emisiji, i Mia je otkrila kako je Kristina Bekvalac veliki manipulator ali i izuzetno inteligentna osoba i da je zato bila uspešna u takmičenju.
Mia je rekla i kako nije zamerila kćerki Maji Leni što joj na samom početku nije pomogla da se ne udavi, kada joj se u prvoj epizodi duks obmotao oko vrata, već je znala da Maja Lena nije mogla ni da stigne do nje zbog velikih talasa, a kako je Nevenu i Aleks veoma zahvalna jer su joj bukvalno spasili život.
Gost iznenađenja ove nedelje bila je glumica Mina Lazarević, Miina draga prijateljica i koleginica, a i ovog puta dobili smo poruku da prava borba i zapleti tek predstoje.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin