Survivor: Stanija Dobrojević na ostrvu odbačenih

Survivor: Stanija Dobrojević na ostrvu odbačenih

Autor: | 29/03/2012

0

Aleks je pričala plemenu kako joj je bilo fenomenalno na Ostrvu odbačenih, ali je izbegavala priču o Tajnom imunitetu. Staniju je naravno nervirao njen izveštaj s trećeg ostrva.
- Ako je toliko oduševljena životom kod gospođe Mie i Jelene, a nije zadovoljna ovde kod nas, neka se onda lepo izjasni, a nama će biti najlakše da je tamo i pošaljemo, pa neka uživa s njima - kaže Stanija pred kamerama, ali kada je Aleks pita ko je prvi pokrenuo priču da je ona predala borbu sa džakovima Nevenu, nije baš toliko iskrena i na kaže joj da je jedino ona nazvala izdajicom.

Međutim, opet joj to nije problem da ispriča u direktnom kontaktu s kamerom. Aleks nakon toga želi da objasni plemenu kako to nije tačno.
- Neven je mene zapričao, svaka im čast na taktici! Kad sam viknula: Ogi!, on je već potrčao. Kunem se da nisam... - objašnjavala je ona, ali je većina saplemenika prekinula i rekla da nema potrebe za tim, jer joj veruju i razumeju je. Svi, osim Stanije.

U svakom slučaju žene su bile najugroženije na Plemenskom savetu koji se bližio, pa se tako Ava, kaže Sebastian, tog dana pozdravljala sa svima i „pakovala kofere“, a i Aleksandra je smatrala da će većina glasati za nju.

Na drugoj strani, kod Matamba, vladala je potpuno druga slika. Oni su prvi put od početka Survivora bili neopterećeni Plemencem, pa su ceo dan imali vremena za izležavanje i šetnju. Devojke su pričale o ženskim temama, a Kristina se žalila što ne može da bude gola.

- Strašno mi smeta što moramo da se oblačimo. Meni bi mnogo više odgovaralo da smo sve vreme goli. A vama? - pitala je Martinu i Maju Lenu.
- Kako kome. Mislim da drugima ne bi odgovaralo da sam ja gola - odgovorila je Marti.
Kristina i ne zna da se u suprotnom plemenu većina ponaša baš kako bi ona želela, a tog dana striptiz je imao Ognjen.

Marko primećuje da je Kristina uvek sa hrvatskom pevačicom i Nikolom, i da je to neka vrsta saveza. Martina to ne zove tako već prijateljstvo, a i Nikola i Kristina negiraju emocije, samo kažu da im veoma prijaju zajednički razgovori i podrška.

Upravo to je falilo jednom članu Boruke na Plemenskom savetu koji je krenuo potpuno neočekivanim tokom. Naravno, ponovo je Stanija bila ta koja je izazvala negativnu energiju svojim nepromišljenim izjavama. Kao i obično pričala je bez prestanka i kritikovala muškarce, kojima se prethodnog dana kao izvinila, a veoma burno je reagovala na kritike upućene njoj.

Iako Vlada, Ognjen, Žare, Milan i Sebastian nisu nameravali da njoj daju glas, svojim stavom je uspela da promeni njihovo mišljenje, pa je dobila maksimalnih 5 glasova od muškog dela Boruke i tako postala novi stanovnik Ostrva odbačenih. Svoju kletvu bacila je na Aleks, koja će na sledećem Plemencu imati jedan negativan glas.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti