Ilda Šaulić snimila pop baladu

Ilda Šaulić snimila pop baladu

Autor: | 03/04/2012

0

“Ne dam što je moje” naziv je nove pesme Ilde Šailić za koju je ovih dana snimila i spot. Zanimljivo je da je u pitanju pop balada, na šta kod Ilde nismo navikli.
Ipak, Šaulićeva je odlučila da iznenadi sve koju su navikli da peva pretežno folk pesme. Kako bi što bolje promovisala baladu, lepa Šabanova kći je ovih dana uradila i video-spot.
- Za pesmu je muziku i tekst radio Peđa Medenica, a aranžman Endži Mavrić, u čijem je studiju sve i snimano. Za spot se postarala moja stara ekipa saradnika, pa je režiju uradio Miloš Nadaždin, dok su šminka i frizura delo Dušana Lazića. Znam da sam navikla publiku da moji spotovi budu snimani na raznim svetskim destinacijama, ali sam ovoga puta, u skladu sa muzikom i tekstom, odlučila da uradim modni spot. Ono što je novina jeste da se prvi put pored mene pojavljuje i glavni muški akter, a izbor je pao na Đorđa Bogdanovića, jednog od najuspešnijih srpskih manekena u svetu - rekla je Ilda, koja je potom objasnila i kako je došlo do muzičkog zaokreta:
- Ova pesma stilski najviše podseća na ‘Posle nas’, prvu pesmu koju sam odabrala za svoj debitantski album. Spadam u pevače koji izuzetno obraćaju pažnju na tekst, a u poslednje vreme mi se, od pesama koje su u ponudi, mnogo više sviđaju teme iz pop pesama, zato sam i odabrala ovu da bude singl koji će prethoditi albumu. To, doduše, ne znači da ću ubuduće bežati od narodnjaka, koje ćete čuti i na novom albumu - zaključila je Ilda.

Izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin