Aleksandra Radović snimila spot za pesmu "U inat prošlosti"

Aleksandra Radović snimila spot za pesmu "U inat prošlosti"

Autor: | 06/07/2011

0

Aleksandra Radović završila je snimanje spota za singl "U inat prošlosti" koji će sledeće nedelje biti premijerno prikazan na njenoj oficijelnoj "Fejsbuk" stranici koja broji 150.000 fanova. Nakon toga spot će biti prikazan i na televiziji, a Aleksandra je pesmu otpevala i na engleskom jeziku i sa njom planira da krene u osvajanje evropskog tržišta.
- Zahvaljujući Borisu Krstajiću, koji je radio na singlu "U inat prošlosti", upoznala sam značajne ljude iz sveta haus muzike koji su spremni da mi pomognu da pesmu na engleskom jeziku plasiram u Poljsku, Bugarsku, Češku i još neke evropske zemlje. Oduvek sam želela da moja muzika pređe granice Balkana, ali nikada nisam bila u fazonu da najavljujem svetsku karijeru bez pokrića. Probaćemo sa singlom, pa ako se dopadne inostranoj publici - ići ćemo korak po korak.
Jedina domaća pevačica kojoj je pošlo za rukom da dve večeri zaredom napuni Sava centar otkriva da je polako počela da komponuje i prikuplja pesme za novi album.
- Imam potrebu da napišem više pesama za novi album nego što je to bio slučaj sa prethodnim "Žar-ptica". Uvek sam se vodila time da ne moram biti većinski autor kada mi muzičari nude kvalitetne pesme, ali trenutno sam u fazi kada mi se baš piše. Na novim pesmama radiću intenzivnije od septembra, a album ću izdati tek sledeće godine - kazala je pevačica za "Novosti".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin