Džordž Kluni odigrao košarkaški meč sa predsednikom Amerike

Džordž Kluni odigrao košarkaški meč sa predsednikom Amerike

Autor: | 12/05/2012

0

Predsednik SAD odigrao je partiju košarke s Džordžom Klunijem jutros pre nego što je napustio Los Anđeles gde je sinoć u domu glumca održana uspešna večera za sakupljanje sredstava za njegovu kampanju, rekao je zvaničnik Bele kuće.
Prema ovom neimenovanom zvaničniku, Obama je jutros u zoru otišao na košarkaški teren blizu hotela Beverli Hils u zapadnom delu Los Anđelesa i odigrao partiju svog omiljenog sporta, i to ne samo sa Klunijem nego i sa glumcem Tobijem Megvajerom.
Kluni je sinoć u bašti svoje vile u brdima Holivuda organizovao donatorsku večeru za 150 osoba.
Rekordni prihod te večere, od skoro 15 miliona dolara, biće upotrebljen za finansiranje kampanje za izbor Obame za novi predsednički mandat.
U govoru sinoć kod Klunija, Obama se opkladio da može svog domaćina da pobedi u košarci kada je izjavio da se "taj tip hvali o svojoj veštini u basketu od kada ga znam".
On je, takođe šaleći se, odao priznanje glumcu i rekao da je on zaslužan za finansijski uspeh ovog događaja.
- Sakupili smo mnogo novca zato što svi vole Džordža - rekao je Obama.
- Ljudi mene vole, ali njega prosto obožavaju - dodao je američki predsednik, na opšti smeh gostiju, među kojima su bili i glumci Džek Blek, Bili Kristal, Robert Dauni Džunior, Salma Hajek, Barbara Strejsand, kao i modna kreatorka Dajan fon Firstenberg.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još