Vladimir Vuksanović: Nisam u vezi sa Natašom Bekvalac

Vladimir Vuksanović: Nisam u vezi sa Natašom Bekvalac

Autor: | 10/06/2012

0

Vladimir Vuksanović, pobednik četvrtog rialitija „Survivor”, demantovao je za „Blic” izjave da je s pevačicom Natašom Bekvalac u bilo kom odnosu, osim poslovnom i prijateljskom. Maneken je trenutno u poslovnim pregovorima o kojima ne želi da priča dok se ne realizuju, a deo novca od nagrade uložiće u neki biznis.
- Nataša i ja smo snimali spot i morao sam brzo da se vratim u Grčku zbog boravišne dozvole. To je jedino što je između nas, poslovno i drugarski smo okej i ne postoji ništa više od toga - rekao je Vuksanović.
Iako su ga dovodili u vezu s mnogim poznatim ženama sa estrade, Vlada kaže da je jedino imao osećaj da Avi nešto duguje - rođendanski poklon.
- Ja sam jedino Avi bio dužan nešto zbog rođendana, jer sam došao praznih ruku i tada sam rekao da moram da joj poklonim nešto, a to sam i ispunio. Poklonu se u zube ne gleda, a mogu vam reći da je bila veoma zadovoljna. Mi smo samo drugari, to sam izjavio i dok smo bili u „Survivoru” pred svima, a i njoj sam rekao. Ne zanima me šta se piše po medijima, i ona je sama rekla da sam joj kao brat - iskren je maneken, koji trenutno želi samo da razmišlja o pozitivnim stvarima.
Objašnjava da je srećan zbog nagrade, ali ne i zbog naslova u domaćim medijima.
- Ne želim da zamaram narod nekim glupim izjavama, da li imam nešto s Avom, o njenom ocu, Nataši Bekvalac i ostalom, jer mislim da to nikoga ne zanima - kazao je Vlada, koji planira da jedan deo novca uloži u neki biznis.
Vuksanović ide na odmor s drugarima, jer nije nekoliko godina letovao s njima, pa je ovo idealna prilika. On je već dobio nekoliko ponuda za posao i trenutno je u pregovorima, ali dok se ne realizuju, ne želi da priča o njima.
Ono što će obradovati većinu pripadnica lepšeg pola jeste da Vuksanović nije zaljubljen, nema devojku i da je otvoren za sve.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti