U Olimpijskom selu u Londonu podignuta zastava Srbije

U Olimpijskom selu u Londonu podignuta zastava Srbije

Autor: | 25/07/2012

0

Najbolji srpski sportisti otputovali su juče u London gde će od 27. jula do 12. avgusta učestvovati na Olimpijskim igrama. U Olimpijskom selu je uz intoniranje srpske himne "Bože pravde" danas podignuta i državna zastava Republike Srbije. Srpsku trobojku je u ime naših sportista na jarbol podigao teniser Novak Đoković.

Pored 85 sportista koji se trenutno nalaze u britanskoj prestonici ovom činu prisustvovali su i članovi Misije olimpijskog tima Srbije i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac, generalni sekretar Đorđe Višacki, kao i ambasador Srbije u Velikoj Britaniji Dejan Popović.

Narednih dana srpskom olimpijskom timu pridružiće se atletičari, tekvondoisti, kajakaši i rvač Aleksandar Maksimović.

Najbolji srpski sportisti oduševljeni svečanim činom odmah su na društvenoj mreži Tviter podelili fotografije sa ceremonije podizanja srpske zastave, a svoje "pratioce" redovno obaveštavaju o doživljajima i zanimljivostima iz Londona, pre svih reprezentativka u streljaštvu, Zorana Arunović, plivači Ivan Lenđer i Milorad Čavić i vaterpolista Nikola Rađen. Teniserka Jelena Janković takođe se oglasila na Tviteru i sa fanovima podelila fotografije iz aviona i londonskog aerodroma.

Izvor: Svet.rs
Foto: Tviter

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin