Nikolina Bojić je nova Mis Srbije

Nikolina Bojić je nova Mis Srbije

Autor: | 08/10/2012

0

Nova mis Srbije i mis šarma je Nikolina Bojić. Ona je rođena 1987. godine a dolazi iz Kule. Studira na Višoj školi za fitnes i govori engleski jezik. Njen hobi je kuvanje i igranje tenisa. Volela bi da ima svoju agenciju u vezi sa lepotom i fitnes klub u Kanadi, kako bi spojila lepotu i sport.

Prva pratilja Aleksandra Doknić je Mis društvenih mreža, rođena je 1994. godine i dolazi iz Požarevca. Završila je srednju školu a govori engleski jezik. Njen hobi je čitanje a ambicija da završi Fakultet za bezbednost. Moto: Optimizam je 80 odsto uspeha.

Druga pratilja Ana Vrcelj je rođena 1993. godine i dolazi iz Zemuna. Studira na Šumarskom fakultetu i govori engleski jezik. Njen hobi je vožnja rolera i bicikla, kao i trčanje. Volela bi da završi fakultet i uspe u onome što je započela. Moto: Sreća prati hrabre.

Izbor za mis Srbije organizovala je kompanija “Miss YU”, jedini zvanični organizator ovog izbora. Ova kompanije je vlasnik 17 svetskih licenci lepote za Srbiju i Crnu Goru, Miss World, Miss Universe, Miss Europe, Miss Interkontinental, Miss TOP MODEL of the WORLD…
Isključivo posredstvom kompanije MISS YU čiji je predsednik i vlasnik Vesna De Vinča, Srbija ima svoje predstavnike na najvećim svetskim takmičenjima lepote.

Izvor: Alo
Foto: Dragoslav Ulić – DAG Motion studio

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin