Aleksandra Doknić je nova Mis Srbije

Aleksandra Doknić je nova Mis Srbije

Autor: | 17/10/2012

0

Nakon što se Nikolina Bojić odrekla titule Miss Srbije, lenta je otišla u ruke 18-godišnje učenice iz Požarevca Aleksandre Doknić.
Aleksandra je prvobitno bila proglašena za prvu pratilju, ali je juče u toku dana sa roditeljima posetila "Miss Yu" kompaniju kako bi joj bilo predočeno šta je sve očekuje kao mis Srbije.
- Ne znam šta me dalje čeka, mada sam ja bila zadovoljna i kao prva pratilja - izjavila je Aleksandra.
Iako je Nikolinin slučaj bacio senku na ovo takmičenje lepote i izazvao brojne polemike, Aleksandra kaže da ima punu podršku svojih roditelja koji imaju poverenja u nju i “Miss Yu” kompaniju.
- Nikolina je sasvim dobra devojka sa kojom sam se družila za vreme priprema. Budući da je ona učestvovala na ovom takmičenju i prošle godine davala je savete drugim devojkama kako da se ponašaju pred kamerama, da se opuste, bila je prema svima super - kaže Aleksandra.
Ona kaže da sa Nikolinom nije ostvarila neki prisniji kontakt i da je bila veoma iznenađena kada je čula da je Nikolina udata.
- Bila sam stvarno šokirana, nisam mogla ni da pretpostavim da je udata, to je bilo iznenađenje za sve. Ona nikada nije pominjala dečka, niti pričala bilo šta o njemu - ističe Aleksandra.
Aleksandra ima 18 godina iz Požarevca je. Pohađa gimnaziju, a osim što se takmičila na izboru za mis Srbije, te nekoliko lokalnih izbora, ova lepotica je u julu pobedila i na izboru za “Nivea New Faces” u organizaciji magazina “Joy” i modne agencije “Klik”. Manekenstvom se bavi od nedavno, a uzor u ovoj industriji joj je Adrijana Lima.

Izvor: Blic

Foto: Dragoslav Ulić – DAG Motion studio

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin