Nina Badrić sprema spektakl u “Areni”

Nina Badrić sprema spektakl u “Areni”

Autor: | 16/10/2012

0

Sjajna hrvatska pevačica Nina Badrić, koja će 26. oktobra održati koncert u “Kombank areni”, kaže da je spremna za najveći izazov u svojoj karijeri i obećava spektakl za muzičke sladokusce. Nina napominje da će ostati dosledna sebi, da u “Areni” neće biti bespotrebne scenografije i koreografije, jer želi da publika bude fokusirana na to kako ona peva.
Takođe, Badrićeva je najavila i da je spremila nekoliko iznenađenja za publiku, uključujući tu i specijalne goste sa prostora bivše Jugoslavije čija imena želi da sačuva u tajnosti do koncerta.
Inače, Nina je čest gost Beograda, 2009. je pevala pred prepunim “Sava centrom”, prošle godine je održala dva rasprodata koncerta u Pozorištu na Terazijama, a nastupala je i u brojnim beogradskim klubovima.
Nina, koja već godinama važi za jednu od najboljih i najomiljenijih pevačica u zemljama regiona, karijeru je započela kao devetogodišnja devojčica u horu “Zvjezdice” i kako kaže, zahvaljući mnogobrojnim nastupima sa horom stekla je sigurnost na sceni. Solističku karijeru je započela tokom devedesetih, a nakon velikog hita “Ja za ljubav neću moliti”, Badrićeva je nastavila da niže uspehe, do sada je snimila sedam albuma, a zahvaljujući sjajnom glasu i upečatljivim nastupima, pridobila je vernu publiku koja je prati na svim koncertima.
U maju ove godine je sa numerom “Nebo” predstavljala Hrvatsku na “Evrosongu” u Bakuu. Ali, ovo joj takmičenje neće ostati u lepoj uspomeni – iako je Nina dobila odlične kritike, nije uspela da se plasira u finale takmičenja u Azerbejdžanu, a nakon toga je izbio skandal kada je HRT optužio Badrićevu za neuspeh na “Pesmi Evrovizije”. Badrićeva je nedavno predstavila i spot za numeru “Sanjam da smo skupa mi”, novi singl sa albuma “Nebo” objavljenog u decembru prošle godine.
Koncert Nine Badrić u “Kombank areni” organizuje “Mjuzik star prodakšn” a ulaznice po ceni od 1.200 i 2.200 dinara se mogu kupiti u “Eventimu”, “Kard servisu”, “Bilet servisu”, TC “Ušće” i na blagajni “Arene”.

Izvor: Telegraf.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti