Penelope Kruz postala zaštitno lice Campari kalendara za 2013. godinu

Penelope Kruz postala zaštitno lice Campari kalendara za 2013. godinu

Autor: | 13/11/2012

0

Laskavu titulu zaštitnog lica Campari kalendara za 2013. godinu preuzela je prelepa španska glumica i dobitnica Oskara, Penelope Kruz, koja je pozirala čuvenom modnom fotografu, Kristijanu Šuleru.
Kalendar za 2013. godinu prikazuje najnoviju Camparijevu zvezdu kroz 13 živopisnih snimaka, koji se vezuju za intrigantna i mistična sujeverja, kao štosu crne mačke, razbijena ogledala ili prolazak ispod merdevina.
Noseći prelepe haljine crvenih boja i cipele najpoznatijih modnih kuća, poput "Monique Lhuillier" i "Salvatore Ferragamo", kao i "Chopard" nakit, Penelope blista na svakoj slici.

Campari koristi ovu priliku da ljudima širom sveta prenese poruku da samopouzdanjem mogu da pobede sujeverje, bezbrižno uživajući u prijatnim trenucima u životu.
- Zaista sam uživala pozirajući za Campari kalendar 2013 i radeći sa tako talentovanim i profesionalnim timom, posebno sa Kristijanom Šulerom, fotografom čiji rad inače veoma cenim. Mislim da je sujeverje kao tema izuzetno intrigantno i stimulativno. Kao glumica, često sam u prilici da oslikavam "neobjašnjivo", pa se ni ovo snimanje nije razlikovalo. Osmislili smo lik koji treba da predstavi snažan i pozitivan stav, pronikne u srž svakog sujeverja i razotkrije ove mitove. Nadam se da će ljudi uživati u fotografijama kao što smo i mi uživali kreirajući ih - rekla je Penelope.

Proslavljeni modni fotograf Kristijan Šuler fotografisao je četrnaesto izdanje Campari kalendara. Poznat po tome što gaji ljubav prema nadrealnim slikama, Kristijan je svojim stilom fotografisanja savršeno snimio teme kalendara.

Penelope je poslednja zvezda u u Campari kalendaru, koja se pridružuje poznatim ženama koje su ukrašavale prethodne stranice kalendara kao što su Selma Hajek, Eva Mendez, Džesika Alba i Mila Jovović.

- Naša namera bila je da pokažemo kako snagom verovanja možemo prkositi svemu i da kažemo zbogom sujeverju kao što je polomljeno ogledalce ili crna mačka. Naša misija je da ljubiteljima Camparija ponudimo prijatne momente koji slave smelost i magičnu moć broja 13 - rekao je direktor Campari Grupe Bob Kunc-Koncevic.
Campari kalendar 2013 se neće prodavati, već će se u ograničenom izdanju od samo 9.999 primeraka distribuirati prijateljima Camparija.

Izvor: 24sata.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još