Penelope Kruz: Novo lice "Kampari" kalendara

Penelope Kruz: Novo lice "Kampari" kalendara

Autor: | 31/07/2012

0

Prva španska glumica u istoriji koja je dobila Oskara Penelope Kruz poći će stopama nekih od najelegantnijih žena sveta, koje su krasile stranice prethodnih "Kampari" kalendara, kao što su Selma Hajek, Eva Mendes, Džesika Alba, Mila Jovović...
Penelope Kruz će tako biti 14. svetska zvezda koja će da se nađe na stranicama kalendara jednog od najpopularnijih pića na planeti. Tradicionalno odevena u crveno Penelope se našla ispred objektiva cenjenog fotografa Kristijana Šulera.

- "Kampari" kalendar radi sa talentovanim i kreativnim fotografima i na taj način nastaju prvoklasna umetnička dela. Zaista sam uživala radeći na ovom projektu, za jedan od najpopularnijih svetskih brendova sa neverovatnom istorijom. Mislim da će "Kampari" fanovi širom sveta uživati u fotografijama, kada budu videli kalendar, jer je tema jako zanosna i šik - izjavila je Penelope.

Fotograf Kristijan Šuler kaže da je fotografisanje za kalendar neverovatan i potpuno jedinstven izazov.

- "Kampari" ima istoriju stvaranja moćne i vizuelno-zapanjujuće slike, kako u svojim reklamnim kampanjama, tako i u kalendarima. Moja namera je bila da ovu uspešnu priču nastavimo i pomerimo granice dalje, što osećam da smo i postigli. Divno je raditi sa talentovanim ljudima poput Penelope, koja je svojim izgledom i jedinstvenošću, zaista fantastično predstavila temu najnovijeg izdanja kalendara.
Fotografije će premijerno biti prkazane na jesen ove godine na gala prijemu u Milanu.

Izvor: Mondo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin