Penelope Kruz: Zavodljiva majka u ulozi modela

Penelope Kruz: Zavodljiva majka u ulozi modela

Autor: | 17/08/2012

0

Nova zvezda „Campari“ kalendara za 2013. godinu, prelepa španska glumica Penelope Kruz nedavno je pozirala čuvenom modnom fotografu Kristijanu Šuleru u Milanu. Pozirajući u glamuroznoj crvenoj toaleti u milanskom dvorcu, zgodna „oskarovka“ pošla je stopama Salme Hajek, Eve Mendes, Džesike Albe i Mile Jovović. Lepe i poznate dame već četrnaest godina krase kalendar poznatog brenda alkoholnog pića.
Penelopa, prva španska glumica u istoriji koja je nagrađena „Oskarom“, junakinja novog nastavka filmskog hita „Pirati sa Kariba“ - „Na čudnim plimama“, nije krila radost što je novo zaštitno lice kalendara.
- Ovaj kalendar se radi sa talentovanim i kreativnim fotografima i na taj način nastaju prvoklasna umetnička dela. Zaista sam uživala radeći na ovom projektu, za jedan od najpopularnijih svetskih brendova sa neverovatnom istorijom. Mislim da će „Campari“ fanovi širom sveta uživati u fotografijama jer je tema vrlo zanosna i šik - rekla je ona o snimanju za kalendar koji će na jesen biti predstavljen javnosti.
Junakinja novog filmskog ostvarenja „U Rim s ljubavlju“, reditelja Vudija Alena, nedavno se osvrnula na proteklu godinu koju je posvetila porodičnom životu. Sina Lea, koga je sa suprugom, španskim glumcem Havijerom Bardemom dobila 22. januara prošle godine, želi da odgoji tako da mališan ne oseti „reflektore slave“.
- Hoću da moj sin i ostala deca koju budem imala odrastu u uslovima anonimnosti, koliko je god moguće. Činjenica da smo ja i moj suprug odabrali da se bavimo javnim zanimanjem ne daje nikome za pravo da nam ugrožava privatnost - rekla je tridesetosmogodišnjakinja koja se pre romanse sa sunarodnikom Bardemom zabavljala sa kolegama Tomom Kruzom i Metjuom Makonahijem. Sa glumcem Havijerom Bardemom sklopila je brak na intimnoj ceremoniji na Bahamima, u julu 2010. Ona i njen suprug poznati su po tome što privatni život čuvaju od medija. Penelope je nedavno govorila o prvom iskustvu roditeljstva.
- Iako su mi prijatelji i članovi porodice govorili šta će mi se dešavati kada dobijem dete, nisam istinski razumela taj osećaj dok nisam postala majka - kazala je umetnica zavodljive lepote koja ove godine radi punom parom. Trenutno snima čak tri nova naslova. O balansu između poslovnog i privatnog života kaže:
- Naravno da radim i da ću snimati jer mi je to potrebno. Ipak, vrlo je važno da provedem vreme sa svojom porodicom.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti