Bojana Stojković razbila predrasude o ženama fubalera

Bojana Stojković razbila predrasude o ženama fubalera

Autor: | 24/12/2012

0

Manekenka Bojana Stojković, pobednica u rijalitiju "Prvi kuvar Srbije" koju tenutno gledamo u žiriju Pinkove nove emsije "Modna Policija" kaže da je iritira to što žene fudbalera tretiraju kao posebnu vrstu. Supruga golmana Partizana Vladimira Stojkovića priznaje da je od početka verovala u sebe i da su joj najveća podrška upravo bili suprug i sin Lav.
Utisci ružičastog takmičenja su se polako slegli pa je manekenka konačno svesna da je sada stavila i lentu najbolje srpske kuvarice.
- Bila sam sigurna da ću stići do pred sam kraj takmičenja, ali iskrena da budem, u pobedu se nisam usuđivala da verujem. Moji favoriti, a i najveći konkurenti su bili Nemanja Pajić i Marko Kon.
Da li si ovim uspela da demantujes predrasude kako manekenke i žene fudbalera ne umeju ništa drugo da rade osim odlaska u šoping i salon lepote?
- Ne mogu ja u tuđe ime da rušim predrasude. To što nam muževi igraju profesionalno fudbal, ne znači da nas osim toga još nešto povezuje. Jezivo me iritira što žene fudbalera tretiraju kao neku posebnu vrstu. Što se mene lično tiče, i dalje mi šoping odlično ide od ruke, ali očigleno i još po nešto.
Odlučila si da nagradu od milion dinara podeliš sa još dva finalista. Da li su Romana i Marko prihvatili da uzmu deo?
- Pred sam početak finala smo nas troje odlučili da podelimo nagradu, ko god da pobedi. Mislim da je to jedina pravedna odluka, s obzirom na to da smo toliko vremena i truda ostavili u ružičstoj kuhinji.
Da li put do muškog srca vodi preko stomaka i kojim jelom si osvojila Vladimira?
- Mušarac do čijeg se srca dolazi preko kuhinje i varjače svakako ne bi bio moj izbor.
Kao što se voditelj Vladimir Stanojević naljutio jer si iskritikovala oblačenje njegove devojke u "Modnoj policiji", jesi li spremna na slične osude javnih ličnosti s obzirom da je sujeta epitet mnogih?
- Iskreno mi je žao što su to shvatili toliko lično jer mi je Vlada veoma drag. Ali prosto u "Modnoj Policiji" nema zaštićenih. Uvek ću reći ono što mislim, ali ne o ljudima, već o onome što su obukli. Realno sam mnogo blaža i odmerenija nego što to moja uloga zahteva.
I pored pritiska medija Vladimir i ti ste uspeli da prevaziđete bračnu krizu. Šta je ključ uspeha u takvim situacijama?
- Ima jedna nemačka poslovica koja glasi: "totgesagte leben länger", što znači "Koga pre vremena proglase mrtvim, taj naduže živi". Pritisak medija u tim trenutcima je bio abnormalno jak, ali nje imao veliki uticaj na nas i naš odnos. Kada je želja da se ostane u braku obostrano jaka, onda to i nije toliko teško.
Šta najčešće zameras Vladimiru, šta on tebi, a čime te pak oduševljava?
- Za ovih skoro šest godina, koliko smo zajedno, smo jako dobro utvrdili i shvatili čime jedno drugo možemo da iznerviramo, pa znamo šta da izbegavamo. Oduševljava me njegova smirenost u trenucima u kojima ja "vilenim".
Na koga liči Lav i čime te raduje ovih dana?
- Fizički jako liči na Vladimira, ali ima moju narav. Nasmejan je, vesele prirode, sjajno ume da se sam zabavi, i što me jako podseća na mene je umeće da uvek izgura svoje i dobije ono što poželi.
Gde ćeš i kako proslaviti Novu godinu?
- Još uvek nismo odlučili gde ćemo i kako proslaviti doček ali što se mene tiče, ja bih najradije kod kuće. Izlazak za doček mi više predstavlja napor nego razonodu. Ja više preferiram 'reprizu', tada se svi bolje provedu nego za doček.

Izvor: Pressonline

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti