Bojana Stojković: Uživam u kuvanju za svoje najdraže

Bojana Stojković: Uživam u kuvanju za svoje najdraže

Autor: | 07/09/2012

0

Supruga golmana Vladimira Stojkovića, manekenka Bojana Rajić Stojković, izjavila je kako je ponosna na svoje uzastopne pobede u šouu “Prvi kuvar Srbije”, koji se prikazuje na Televiziji "Pink" već nekoliko dana.
Dvadeset poznatih ličnosti ušlo je u jedan od studija ove televizije u Šimanovcima gde su započeli nadmetanje za titulu prvog kuvara Srbije. Od VIP takmičara, posle dve emitovane emisije, izdvojila se Bojana Stojković, koja je po stručnom mišljenju za “varjaču” ispred ostalih.
- Ja volim da kuvam i kada su me pozvali u ovaj šou, nisam puno razmišljala. Oni koji me poznaju znaju da sam dobra u tome, pa nisu iznenađeni što sam se izdvojila. Moj suprug Vladimir takođe nije iznenađen mojim pobedama. Smatram da svaka žena, a pogotovo ona koja je u braku i ima dete, mora da zna da kuva. Iako imamo i ženu koja nam pomaže u kući, ja volim da sama pripremim mojim najmilijima ono što vole - rekla je za “Blic” Bojana.
Ona ocenjuje da svi učesnici znaju da kuvaju, ali su neki manje spretni u kuhinji.
- Momci su generalno slabiji, ali to je normalno. Dinča i Mišel se izdvajaju najviše, ali se i oni trude. Među boljim kuvaricama su svakako Suzana Mančić, Viktorija i Cakana - poverila se Bojana.
Na pitanje ima li negativnih komentara o njenom učešću u ovom šouu i da li smatra da je svojim prikazivanjem sebe kao izvrsne kuvarice razbila predrasude o manekenkama i ženama fudbalera, rekla je:
- Ja nikada nisam želela da na ulici ili na modnoj pisti izgledam kao kuvarica. Predrasude su tu da bi se rušile, a ja sam u svojoj kući, u kuhinji, samo žena koja ima porodicu i kuva za njih. Uz to i uživa.

Tročlani žiri čine Petar Gajić (potpredsednik kulinarske asocijacije), Velibor - Veca Dejanović (kuvar i autor emisije “Kuvati srcem”) i Nenad Čanak (političar i vrsni kulinar).

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti