Ceca sa sestrom Lidijom posetila Arkanov grob!

Ceca sa sestrom Lidijom posetila Arkanov grob!

26/04/2011

0

Folk zvezda Svetlana - Ceca Ražnatović (38), nakon što se nagodila sa Tužilaštvom i priznala krivicu za nezakonitu prodaju fudbalera zbog čega će državi platiti kaznu u visini od 1,5 miliona evra i u kućnom pritvoru provesti osam meseci, prvi put se nakon cele afere pojavila u javnosti.
Paparaco magazina „Svet" uslikao je popularnu pevačicu prošlog petka kako sa svojom sestrom Lidijom Ocokoljić završava svakodnevne obaveze, pa je između ostalih posetila i grob svog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana na Novom groblju.
- Pre nego što joj kazna stupi na snagu, Ceca je rešila da završi sve obaveze koje neće biti u mogućnosti narednih osam meseci. Tako je sa svojom sestrom Lidijom prošlog petka obišla grob pokojnog supruga Željka, pa su njih dve veći deo dana provele na Novom groblju. Ona je iskoristila prazničnu euforiju i lepo vreme da poseti grob svog muža, gde inače odlazi sa svojom decom kada joj je najteže u životu. Njoj je Željko uvek bio najveća podrška, i iako nije među živima, ona često odlazi na groblje jer tamo uvek pronađe mir i rešenje za sve probleme - izjavio je izvor blizak pevačici.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin