Svetlana Ražnatović prvi put nakon pet meseci izašla iz kućnog pritvora

Svetlana Ražnatović prvi put nakon pet meseci izašla iz kućnog pritvora

24/11/2011

0

Posle pet meseci Svetlana Ražnatović Ceca izašla je iz kućnog pritvora i to da bi otišla na suđenje. Njoj je danas u Palati pravde nastavljen sudski proces za krivično delo nasilničko ponašanje prema direktoru FK Mladi proleter Aleksandru Olareviću. Ona se u zgradi suda zadržala nešto više od pola sata nakon čega je izašla, sela u kola i otišla. Suđenje je odloženo za 26. decembar zato što ne postoje dokazi da je Cecinom zetu Predragu Ocokoljiću uredno uručen poziv. Ceca je u Palatu pravde došla oko 9.50 u pratnji dvojice policajaca. Sa njom je na suđenje došao i zet.

Na suđenje nije došao Aleksandar Olarević iz, kako je navedeno, medicinskih razloga. Odbrana je predložila odlaganje pretresa jer nisu došli ni pojedini svedoci. Ražnatovićeva je zbog ovog suđenja napustila kućni zatvor, u kom boravi od juna. Njoj je tada na nogu stavljena elektronska narukvica preko koje Uprava za izvršenje krivičnih sankcija kontroliše da li Ražnatovićeva poštuje zabranu napuštanja kuće.


Inače, portal svet.rs juče je došao u posed dokaza koji pokazuju da navodi koje je jedan dnevni list izneo o tome da Svetlana Ražnatović duguje JKP Info-Stanu sumu od 240.000 dinara - nisu istiniti! Naime, zaključno sa poslednjim danom prošlog meseca Ceca je izmirila sva potraživanja ovog javno-komunalnog preduzeća, što možete i videti u dokumentu koji vam prikazujemo!

Izvor: Svet.rs, Scandal.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još