Ceca Ražnatović: Život i izvan zidina doma

Ceca Ražnatović: Život i izvan zidina doma

Autor: | 02/05/2011

0

Otkako je pre mesec dana Više tužilaštvo podiglo optužnicu protiv Svetlane Cece Ražnatović zbog nezakonite prodaje fudbalera „Obilića“, pevačica se povukla u ilegalu. Iz vile na Dedinju skoro da ne izlazi, na sve načine pokušavajući da se zaštiti od pritiska medija i znatiželjnih pogleda. Mnogo je onih koji bi želeli da znaju kako se bori sa nedaćama, ali je ona rešena da o teškim trenucima kroz koje prolazi razgovara samo sa članovima svoje porodice. Čak i sa najbližim prijateljima, kojima se jedino javlja na telefon, ne priču na tu temu. Iako izbegava da napušta svoju vilu, nedavno je prekršila to pravilo kako bi otišla u kozmetički salon. Folk zvezda se na tretmanu zadržala samo jedan sat. U beloj trenerci, majici na bretele i sa velikim tamnim naočarima izašla je iz salona i brzim koracima došla je do svog džipa. Sve vreme uz nju su bili njeni telohranitelji, ali i pored toga, njen kratak boravak van četiri zida nije prošao nezapaženo.
Agonija u kojoj pevačica živi završiće se 9. maja kada će biti doneta odluka o tome da li će sud prihvatiti njen predlog da se nagode. Do tada Ceca na sve načine pokušava da pronađe mir, ne čita novine, niti gleda vesti, prvi put u karijeri je otkazala koncerte, a nedavno je posetila manastire Grabovac kod Obrenovca i Ilinje u blizini Šapca, gde se molila za blagostanje svoje porodice, jer u celoj ovoj situaciji najviše se brine za svoju decu Anastasiju i Veljka. Iako je potresena zbog svega što joj se dešava, kćerka i sin su joj na prvom mestu i zbog njih ne gubi optimizam i sve stoički podnosi. I Anastasija i Veljko su zabrinuti za svoju majku, pa se prvih nedelju dana od podizanja optužnice od nje nisu razdvajali. Nisu išli ni u školu, ali su na Cecin nagovor nastavili da pohađaju nastavu. U ovim trenucima najznačajnija joj je podrška roditelja i dece. Da nema njih, koji su joj uvek bili oslonac, teško da bi mogla da se izbori sa problemima. Njena majka Mirjana vratila se sa Kipra gde je čuvala unuke Helenu i Viktora, decu mlađe kćerke Lidije, koja je optužena zajedno sa sestrom. Po povratka u Srbiju i ona se pridružila svojim kćerkama u vili na Topčiderskom brdu. I otac Slobodan, koji se jedini oglasio u medijima, doputovao je iz Žitorađe u Beograd, jer nisu želeli da prekinu porodičnu tradiciju da se svi okupe za Uskrs. Veliki hrišćanski praznik proveli su zajedno, što je Ceci bar nakratko vratilo osmeh na lice.
I dok iščekuje rešenje situacije, Ceca razmišlja i o poslu. Iako su se u pojedinim dnevnim novinama pojavljivale informacije da će napustiti estradu, ona ne želi da se povuče sa scene već planira snimanje pesama za novi album. Prvi put će otpevati stihove koje je sama napisala: „Od neba tražim spas, duša urliče, srce sivo od okova, nadam se, konačno sviće...“

Piše: Sandra A. Rilak

 

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti