Petogodišnja Suri Kruz na listi najbolje obučenih žena!

Petogodišnja Suri Kruz na listi najbolje obučenih žena!

Autor: | 22/05/2011

0


Ćerka Toma Kruza i Kejti Holms, petogodišnja Suri Kruz, proglašena je jednom od najbolje obučenih ženskih osoba na svetu. Magazin ,,Glamur'' dodelio je Suri 21. mesto na godišnjoj listi najbolje obučenih žena, na kojoj se nalaze slavne ličnosti čak četiri puta starije od nje, kao što su Ema Votson (21) koja zauzima prvo mesto i drugoplasirana Šeril Kol (27).
U tekstu se navodi da malena Suri ima ,,najzavidniju garderobu u čitavom Holivudu'', čija se vrednost procenjuje na preko tri miliona dolara. Iako većina njenih vršnjaka nosi majice sa omiljenim Diznijevim junacima, mala Suri je nedavno fotografisana u crvenom mantilu i zlatnim sandalama na štiklu, sa jarkim crvenim karminom na usnama. 

I dok su ostale zvezde sa liste dovoljno odrasle da same oblikuju svoj izgled, glavni stilista ove devojčice je njena majka, Kejti Holms, pa su se tako u ormanu petogodišnjakinje našli komadi Marka Džejkobsa i Barberija. Đorđo Armani dizajnirao je nekoliko odevnih predmeta specijalno za nju, a oni koštaju po više hiljada dolara. Naočare koje nosi ova razmažena princeza su marke "Ray Ban" i koštaju oko 100 dolara, a odevne kombinacije obično upotpunjuje torbama marke "Salvatore Feragamo", čija se cena kreće oko 700 dolara.

Ponosni tata Tom o modnom stilu svoje ćerkice kaže:
- Počastvovan sam što ljudi žele da kopiraju Surinu odeću i način oblačenja.
Mama Kejti objašnjava kako njena devojčica već ima izgrađen osećaj za stil, pa joj ona predstavlja i glavnog kritičara.
- Uvek mi iskreno kaže šta misli. Savetuje me koje pantalone i cipele da odaberem. Ima odlično oko - istakla je Kejti.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti