Vitni Hjuston produžila rehabilitaciju

Vitni Hjuston produžila rehabilitaciju

Autor: | 06/06/2011

0

Američka pevačica Vitni Hjuston (47) smatra da joj i dalje potrebna pomoć u lečenju od bolesti zavisnosti i zbog toga je produžila rehabilitaciju, navodi se na sajtu TMZ.com. Dobitnica mnogobrojnih nagrada, među kojima su šest Gremija, završila je početkom prošle nedelje tridesetodnevni program ali je ‘sama zatražila dodatno lečenje od droga i alkohola’, navodi izvor blizak pevačici. Vitni je unajmila ličnog terapeuta koji je sa njom 24 sata dnevno kako bi ostala ‘čista’, ali nikakvi drugi detalji o njenom lečenju nisu poznati.
- Ona zaista želi da ovaj put uspe - dodao je izvor.
U međuvremenu je tabloid ‘National Enquirer’ objavio da je život pevačice ozbiljno ugrožen, ali da će se najverovatnije oporaviti jer joj je bolest rano otkrivena. Naime, neimenovani izvor blizak muzičkoj zvezdi tvrdi kako su doktori rekli Vitni da odmah mora da prestane da puši jer joj od toga zavisi život. Pevačica, navodno ima emfizem pluća i ako želi da ostane živa mora da ostavi cigarete.
- Kćerka Bobi Kristina trudi se da usmeri majku na pravi put i nagovara je da se reši ružne navike - tvrdi izvor blizak pevačici

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin