Sofija Kažić: Nezgode na letovanju

Sofija Kažić: Nezgode na letovanju

Autor: | 07/09/2011

0

Urednica „Dnevnika“ televizije „Pink“ i voditeljka emisije „Kompas“ Sofija Kažić dve sedmice pred novu sezonu i početak emitovanja političkog tolk-šoua-a čije je zaštitno lice, iskoristila je slobodno vreme da sa svojom porodicom poseti najpre Ohrid a potom i Atinu u kojoj je boravila deset dana.
- Moja porodica i ja volimo aktivan odmor, ne prija nam onaj strereotip -hotel, plaža, prejedanje, krevet - ističe atraktivna voditeljka „ružičaste televizije“.
- Večernje časove provodili smo u Atini, na Plaki, po restoranima. Primetno je da ove godine Atina nije ono što je bila ranije. Manje je turista, ulice su pune policije i demonstranata. Prisustvovali smo jednoj jako nemiloj i neprijatnoj sceni, kada smo krenuli u Arheološki muzej – svom silom tukli su nekog dečaka. Tragikomično je piti kafu u nekom kafiću, a samo na par koraka od tebe demonstanti pale trafiku. Malo jezivo, ali smo, budući da živimo u centru Beograda, mi sve to i ranije viđali. Svi turisti beže, a mi znatiželjno odlazimo da vidimo šta se dešava na licu mesta. Ipak imali smo sreće da izbegnemo one najgore, rušilačke demonstracije – kaže na kraju Sofija koja 4. septembra sa koleginjicom Minjom Miletić počinje da vodi novu sezonu političkog tolk –šou programa na televiziji „Pink“ pod nazivom „Kompas“.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti